Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 20.01.2017. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.

Dentalni asistent (m/ž)

- dana
Poslodavac:
Detnal centar Švarc
Kategorija:
Zdravstvo, socijalni rad i skrb
Mjesto rada:
Zagreb
Rok prijave:
20.01.2017.

O poslu

Opis radnog mjesta: Privatna dentalna ordinacija traži medicinsku sestru / dentalnog asistenta.

Uvjeti su: visoka profesionalnost i odgovornost u radu. Tražimo izražene vrijednosti kao što su: poštenje, odanost, povjerenje, srdačnost, pristojnost. Potrebno je imati razvijene komunikacijske vještine, sklonost timskom radu i primjeren pristup pacijentu. Također je potrebno imati želju za za kontinuiranim stručnim usavršavanjem i napredovanjem, a iskustvo rada u dentalnom sektoru nije uvjet. Potrebna je srednja stručna sprema , viša stručna sprema, stručni prvostupnik, sveučilišni prvostupnik. Od vještina je potrebno poznavanje Worda, Excela, Internet.
Ordinacija nudi rad u modernoj i vrhunski opremljenoj ordinaciji, mlad i ambiciozan tim suradnika uz ugodnu i profesionalnu radnu atmosferu, priliku za primjenu novih tehnologija, priliku za stručno usavršavanje te mogućnost napredovanja. Vrsta zaposlenja je na određeno vrijeme, stalni radni odnos. Rok prijave je: 20.10.2017. CV sa slikom molimo poslati na info@dentalsvarc.hr.
Vrsta posla:stalni radni odnos, rad na određeno vrijeme
Županija:Grad Zagreb

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:Uvjeti su: visoka profesionalnost i odgovornost u radu. Tražimo izražene vrijednosti kao što su: poštenje, odanost, povjerenje, srdačnost, pristojnost. Potrebno je imati razvijene komunikacijske vještine, sklonost timskom radu i primjeren pristup pacijentu. Također je potrebno imati želju za za kontinuiranim stručnim usavršavanjem i napredovanjem, a iskustvo rada u dentalnom sektoru nije uvjet. Potrebna je srednja stručna sprema , viša stručna sprema, stručni prvostupnik, sveučilišni prvostupnik. Od vještina je potrebno poznavanje Worda, Excela, Internet.
Minimalna stručna sprema:Srednja škola
Poznavanje rada na računalu:dobro
Oglasnik grupacija:
posao.hr oglasnik.hr auti.hr edukacija.hr
Pomozite poboljšati Posao.hr Pošaljite nam svoje komentare