Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 02.06.2022. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Čuvar zaštitar/čuvarica zaštitarka  HZZ OGLAS

Oglas je istekao
Poslodavac:
KOMUNALAC društvo s ograničenom odgovornošću za usluge u komunalnom gospodarstvu
Kategorija:
Mjesto rada:
Slavonski Brod
Rok prijave:
02.06.2022.

O poslu

Mjesto rada:
SLAVONSKI BROD, BRODSKO-POSAVSKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika:
1
Razina obrazovanja:
Srednja škola 3 godine
Radno iskustvo:
1 godinu
Vrsta zaposlenja:
Na određeno; povećan opseg posla
Radno vrijeme:
Puno radno vrijeme
Smještaj:
Nema smještaja
Poslodavac:
KOMUNALAC društvo s ograničenom odgovornošću za usluge u komunalnom gospodarstvu
Kontakt:
pisana zamolba: Stjepana pl.Horvata 38, 35 000 Slavonski Brod
e-mailom: [email protected]
Ostale informacije:
OPIS POSLA: obavlja sve oslove u svezi osiguranja i zaštite zatvorenih i otvorenih objekata te inventara u društvu, utvrđuje identitet osobe koja ulazi, odnosno izlazi iz zaštićenog objekta ili prostora, radi utvrđivanja identiteta ima pravo zatražiti na uvid osobnu iskaznicu ili drugu javnu ispravu kojom se može utvrditi identitet osobe, upisati podatke osobe u upisnik potom joj vratiti ispravu te izdati dopusnicu za ulazak u štićeni objekt ili prostor, obavlja sve poslove u svezi sa upravljanjem nesmetanog protoka prometa vozila prodavača i kupaca, te smještanja vozila na i oko prostora tržnice te zabranjuje pristup objektima neovlaštenim osobama …. Ako kandidat ostvaruje pravo prednosti pri zapošljavanju prema posebnom zakonu dužan je u prijavi na oglas pozvati se na to pravo i ima prednost u odnosu na ostale kandidate samo pod jednakim uvjetima. Kandidati koji ostvaruju pravo prednosti pri zapošljavanju dokazuju to rješenjem ili potvrdom o priznatom statusu i potvrdom o nezaposlenosti Hrvatskog zavoda za zapošljavanje izdanom u vrijeme trajanja ovog oglasa, te dokaz iz kojeg je vidljivo na koji način je prestao radni odnos kod posljednjeg poslodavca (ugovor, rješenje, odluka i sl.). Kandidat koji se poziva na pravo prednosti na temelju Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji („Narodne novine“ broj 121/17) dužan je dostaviti sve dokaze iz članka 103. citiranog Zakona. Kandidati koji koriste pravo prednosti pri zapošljavanju na temelju Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji popis dokaza iz čl. 103. Zakona mogu naći na stranicama nadležnog ministarstva, link https://branitelji.gov.hr/UserDocsImages/NG/12%20Prosinac/Zapo%C5%A1ljavanje/POPIS%20DOKAZA%20ZA%20OSTVARIVANJE%20PRAVA%20PRI%20ZAPO%C5%A0LJAVANJU.pdf DOKUMENTACIJA KOJU SU KANDIDATI DUŽNI PRILOŽITI: životopis, obvezno s naznakom mail adrese i brojem mobitela;
dokaz o stručnoj spremi (presliku svjedodžbe); položen zaštitarske ispit
dokaz o hrvatskom državljanstvu (presliku domovnice ili osobne iskaznice);
dokaz o ukupnom radnom iskustvu (ispis elektroničkog zapisa o radno pravnom statusu / e-radna knjižica koja se vodi pri Hrvatskom zavodu za mirovinsko osiguranje)
uvjerenje/potvrda o nekažnjavanju (ne starija od 30 dana).
Prijavom na natječaj kandidati su suglasni da TD Komunalac d.o.o. Slavonski Brod kao voditelj obrade osobnih podataka može prikupljati, koristiti i dalje obrađivati osobne podatke u svrhu provedbe natječajnog postupka sukladno pozitivnim propisima o zaštiti osobnih podataka. Natječajna dokumentacija se neće vraćati kandidatima. Nepotpune i/ili nepravovremene prijave neće se razmatrati. Prilikom zapošljavanja oba spola su u ravnopravnom položaju.
Mogućnost stalnog zaposlenja.
Podaci su preuzeti sa:
Šifra radnog mjesta:
123673742
HZZ

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2024, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.