Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 16.12.2021. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Customer Service Representative (m/ž)

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Novi Marof
Rok prijave:
16.12.2021.

Knauf Insulation je jedno od najbrže rastućih i najcjenjenijih imena u izolacijama širom svijeta s više od 40 godina iskustva. Svakodnevno se trudimo kako bi korisnicima naših proizvoda omogućili da zadovolje sve veću potrebu za energetskom učinkovitošću i održivosti u kućama, zgradama i industriji. Želimo proširiti naš tim te u skladu s time tražimo:

Customer Service tim u kompaniji u Novom Marofu spaja našu prodajnu organizaciju i kupce diljem Europe. Zadaća Customer Service tima je osigurati otpremu naših proizvoda u skladu sa željama i potrebama naših kupaca provedbom sljedećih aktivnosti: upisivanjem narudžbi u poslovni sustav, komunikacijom s kupcima oko isporuka te suradnjom s našim prodajnim timom, proizvodnjom, financijama i cijelim logističkim timom kako bi uspješno upravljali procesom narudžbi.


Tražimo nekog tko je sistematičan, proaktivan, s lakoćom usmeno i pismeno komunicira te aktivno koristi MS office paket za sljedeće pozicije:

  • CS representative za Italiju – ugovor na neodređeno vrijeme uz probni rok od 6 mjeseci – uvjet je znanje talijanskog i engleskog jezika,
  • CS representative za Nordics – ugovor na određeno vrijeme uz probni rok od 3 mjeseca – uvjet je znanje njemačkog i engleskog jezika.

Mogućnost razvoja te mnoge druge benefite, kao što su: naknada za topli obrok, plaćeni godišnji sistematski pregled, Multisport kartica ...