Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 22.11.2017. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.Naš klijent, brzorastuća multinacionalna B2B kompanija fokusirana na zdravlje, otvara ured u Zagrebu i traži kandidate za vodeću poziciju:

• Country Manager (m/ž)

Očekujemo profesionalca s iskustvom u prodaji, nabavi i CRM. Voli graditi od nule, razumije regionalno poslovno okružje i ponašanje ljudi. Iskusan je u vođenju timova, a svoj će sam birati i oblikovati. Vjeruje u sport i workout kulturu.

Svakodnevni posao uključuje intenzivno planiranje, kretanje, komuniciranje s klijentima i partnerima. Ključna odgovornost je implementacija strategije i portfolia proizvoda. Country Manager i njegov tim raspolaže punom poduzetničkom slobodom.

Preferiramo sveučilišnu edukaciju, engleski fluentno te vozačko iskustvo.
Ugovori na neodređeno vrijeme uključuju atraktivan i dugoročan motivacijski plan.


Naš klijent, brzorastuća multinacionalna B2B kompanija fokusirana na zdravlje, otvara ured u Zagrebu. Tražimo kandidate za top pozicije:

• Sales Director (m/ž)
• Partner Relations Director (m/ž)

Očekujemo profesionalce koji vole graditi od nule, razumiju regionalno poslovno okružje i ponašanje ljudi. Idealni kandidati, iskusni su u vođenju timova, koje će sami birati i oblikovati. Vjeruju u sport i workout kulturu.

Svakodnevni posao uključuje intenzivno planiranje, kretanje, komuniciranje s klijentima i partnerima. Ključna odgovornost vodećeg tima je implementacija strategije i portfolia proizvoda. Tim raspolaže punom poduzetničkom slobodom.

Preferiramo sveučilišnu edukaciju, engleski fluentno te vozačko iskustvo.
Ugovori na neodređeno vrijeme uključuju atraktivan i dugoročan motivacijski plan.


Očekujemo Vaše ponude na luka.modric@kompozit.hr ili info@kompozit.hr
do 22.11.2017.

Dobrodošle su i individualne i timske ponude.


www.kompozit.hr

Oglasnik grupacija:
posao.hr oglasnik.hr auti.hr edukacija.hr
Pomozite poboljšati Posao.hr Pošaljite nam svoje komentare