Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 14.07.2019. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

CNC djelatnik (m/ž)

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Zaprešić
Rok prijave:
14.07.2019.

BOREL je vodeći regionalni proizvođač dizala (liftova) za stambene, poslovne i proizvodne građevine. Borel proizvodi dizala (liftove) uz vlastiti razvoj suvremena proizvodnje električkih, elektroničkih i mehaničkih sklopova.

Naša dizala mogu se naći u mnogim kapitalnim objektima u Londonu, Münchenu, Berlinu i drugdje. Cilj nam je daljnje jačanje i razvoj proizvodnje u Hrvatskoj te širenje na EU i svjetska tržišta.

Borel izvozi 90% svoje proizvodnje u Englesku i Njemačku i imamo narudžbe za cijelu sljedeću godinu. Naši djelatnici se usavršavaju u BOREL liftu u Zaprešiću te kod naših partnera u inozemstvu za najsloženije poslove.

Tražimo nove članove tima na radnom mjestu:

CNC DJELATNIK (M/Ž)
Zaprešić

  • odgovornost i sposobnost za samostalni rad na CNC stroju za obradu metala. Programe pripremaju inženjeri te nije potrebno znanje programiranje. Inženjeri stavljaju programe na stroj, te je operater zadužen za izvođenje programa.
  • završeni zanat za strojarskog tehničara (m/ž) ili sličan zanat ili kvalificirano strukovno osposobljavanje na takvom radnom mjestu
  • KV/SSS/VKV strojarskog usmjerenja
  • osnovno korištenje računala
  • Mogućnost rada i stjecanja iskustva u međunarodnoj i stabilnoj kompaniji.
  • Rad na puno radno vrijeme uz redovita i Motivirajuća primanja
  • Plaćeni prekovremeni sati, plaćeni putni troškovi, godišnja nagrada 2500 kn, 13-ta plaća
  • Mogućnost napredovanja u skladu sa ostvarenim učinkom i odgovornim ponašanjem na radnome mjestu
  • Nudimo ugodnu radnu okolinu i rad u dobrostojećem poduzeću. Svjesni smo činjenice da su radnici vrijednost društva stoga ulažemo u njihovu izobrazbu i cijenimo osobni napredak. Širenje poslovanja u svijetu za nas predstavlja izazov, stoga zadatke želimo povjeriti odgovornoj ekipi koja će biti motivirana za rast i razvoj društva.

Ukoliko ste zainteresirani za rad na ovoj poziciji, molimo Vas da se na natječaj prijavite se slanjem svog životopisa do 14.07.2019. putem linka za Brzu prijavu ili slobodno nazovite na mobilni telefon koji je isključivo za tu namjenu 091 3357 133