Chef de partie – glavni kuhar (m/ž)
Opis posla:
- Priprema, kuha i prezentira visokokvalitetna jela u sklopu specijaliteta A la carte
- Slijedi upute Executive Chef i daje doprinos u novim načinima prezentacije
- Ulaže napor u optimizaciju procesa kuhanja s pažnjom na brzinu i kvalitetu
- Odgovornost za ispravnost namirnica i kvalitetu jela
- Osigurava primjerenost zaliha na kuharskim stanicama
- Pravilno i savjesno korištenje kuhinjskog inventara, opreme i uređaja
- Prati udjele kontrole otpada te nadgleda odravanje standarda kuhinje i sigurnosti hrane
- Minimalno 2 godine iskustva na istim i/ili sličnim poslovima
- Izvrsno korištenje različitih metoda kuhanja, sastojaka, opreme i procesa
- Poznavanje najboljih praksi kuhanja
- Motiviranost i želja za radom
- Marljivost, pouzdanost i kolegijalnost
- Diploma kulinarske škole
- Zasnivanje radnog odnosa na određeno/neodređeno vrijeme sa fleksibilnim radnim vremenom
- Početnu plaća po dogovoru (ovisno o iskustvu)
- Dodatni bonusi (service charge)
- Besplatne obroke tijekom smjene
- Slobodan dan tijekom radnog tjedna
- Osiguran smještaj ili plaćeni putni troškovi za zaposlenike koji imaju prebivalište/boravak izvan radnog mjesta
- Mogućnost zaposlenja tijekom zimske sezone u Kempinski hotelima diljem svijeta
Molimo prijavite se putem donje 'Brze prijave' ili na e-mail: [email protected]