Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 03.06.2023. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Brodski mehaničar / mehaničarka  HZZ OGLAS

Oglas je istekao
Poslodavac:
SUNSAIL ADRIATIC društvo s ograničenom odgovornošću za nautički turizam
Kategorija:
Mjesto rada:
Marina
Rok prijave:
03.06.2023.

O poslu

Mjesto rada:
MARINA, SPLITSKO-DALMATINSKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika:
1
Razina obrazovanja:
Srednja škola 3 godine
Srednja škola 4 godine
Viša ili prvostupanjska
Fakultet, akademija, magisterij, doktorat
Radno iskustvo:
5 godina
Vrsta zaposlenja:
Na neodređeno; upražnjeni poslovi
Radno vrijeme:
Puno radno vrijeme
Smještaj:
Nema smještaja
Prijevoz:
U cijelosti
Poslodavac:
SUNSAIL ADRIATIC društvo s ograničenom odgovornošću za nautički turizam
Kontakt:
Ostale informacije:
Sunsail trenutno regrutira mehaničare za rad u marini Agana u Marini kraj Trogira za predstojeće ljeto. Rad se raspoređuje na rad u bazi i na brodu kao dio flotilla posade. Flotila je način provođenja odmora na jedrilici u grupi s drugim brodovima od kojih je jedan vodeći brod s posadom. Posada se sastoji od skipera, mehaničara i hostese koji pružaju podršku malo nesigurnijim gostima tokom njihovog odmora na točno određenoj jednotjednoj ili dvotjednoj ruti. Po uspješno odrađenom probnom periodu nudi se mogućnost stalnog zapošljavanja.
Rad obuhvaća proaktivno i preventivno svakodnevno održavanje, provjere i popravci na brodovima, servisiranje motora kao što su provjere / promjene ulja i filtra, održavanje izvanbrodskih motora za gumenjake, intervencijske pozive za kvarove, učinkovitu kontrolu zalihe potrebnih rezervnih dijelova pohranjenih na vodecoj jahti, pomaganje flotila skiperu kod priveza jahti, pomoć u općenitom izvođenju flotile, uključujući komunikaciju s gostima, druženje s gostima i pomoć s društvenim događanjima (poput gin-tonic partija, grupnih večera, kušanja vina...), održavanje čistoće i reprezentabilnosti mjesta prebivanja (lead boat) i rada u svakom trenutku.
Van ljetne sezone kada se obitava i radi na brodu, zimski period obuhvaća pripremni rad na svim brodovima za sezonu, te za mirovanje tokom zime. Ti radovi uključuju popravke, brušenje, poliranje i slične radove na suhom vezu, po potrebi.
Posebna znanja i vještine: Izvrsno znanje engleskog jezika obavezan. Tražimo pozitivan stav, te energično i entuzijastično prihvaćanje poslovnih izazova, društveno i timski nastrojenu osobnost, proaktivnost i sposobnost rada pod pritiskom. Dodatan plus je iskustvo plovidbe na jahtama, iskustvo u okruženju rada usmjerenom na zadovoljstvo klijenata, iskustvo održavanja dizelskih motora i 2 i 4 taktnih vanbrodskih motora, radno znanje o električnim sustavima 12V istosmjerne struje i brodskim vodoopskrbnim sustavima.
Radno vrijeme: Tokom ljetnih mjeseci – u sezoni očekivani rad na flotili, van sezone rad u bazi na pripremnim radnjama, puno radno vrijeme.
Podaci su preuzeti sa:
Šifra radnog mjesta:
133016964
HZZ

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2024, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.