Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 30.09.2018. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Bravar (m/ž)

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
okolica Stuttgarta, Njemačka
Rok prijave:
30.09.2018.

O poslu

Opis radnog mjesta:
Za potrebe njemačkog klijenta tražimo više osoba za rad na poziciji: Bravar m/ž

Opis posla: Montaža brava, cilindra, ključeva. Popravci. Rad u radionici npr. popravak brava, proizvodnja cilindra, proizvodnja ključeva…

Što nudimo: Satnica 10,13 eura po satu plus 40,00 eura za troškove u radnom danu. Povoljan smještaj u blizini radnog mjesta. Osigurana visoko kvalitetna zaštitna odjeća i alat. Plaćeni doprinosi socijalnog i mirovinskog osiguranja.

Početak rada: odmah
Vrsta posla:
stalni radni odnos, rad na određeno vrijeme
Županija:
Država:
Njemačka

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:
Uvjeti: Završeno strukovno obrazovanje. Radno iskustvo je poželjno. EU papiri. Osnovno znanje njemačkog jezika. Vozačka dozvola. Samostalnost u radu, pouzdanost.

Ako ispunjavate gore navedene uvjete i rado biste se pridružili našem timu, pošaljite nam svoj životopis na hrvatskom ili njemačkom jeziku putem linka za prijavu.
Napomena: Samo kandidati užeg izbora bit će kontaktirani, prijave pohranjujemo u TEMPUS OCTO bazu kandidata. Zahvaljujemo na razumijevanju. Radujemo se Vašim prijavama!

TEMPUS OCTO d.o.o. je tvrtka koja se bavi poslovima ustupanjem radnika korisnicima za privremeno obavljanje poslova, upisana u Knjigu evidencija agencija za privremeno zapošljavanje koja se vodi u Ministarstvu rada i mirovinskog sustava, pod brojem 180/18, Klasa: 102-02/18-04/02, Urbroj: 524-04-01-01/3-18-2.
Minimalna stručna sprema:
Srednja škola