Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 07.10.2017. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Bravar (m/ž)

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Španjolska
Rok prijave:
07.10.2017.

O poslu

Opis radnog mjesta:
Naton ljudski potencijali d.o.o. za klijenta traži slijedeće pozicije:

TOKAR (STRUGAR) CNC, 2 izvršitelja, m/f
Mjesto rada: MARKINA- Xemein, Regija Baskija - ŠPANJOLSKA


Poslodavac je tvrtka koja se bavi proizvodnjom za strana tržišta (autoindustrija) te se nalazi u španjolskoj pokrajini Baskija u mjestu Markina.

Vlasnik tvrtke kao i određeni broj zaposlenih govori hrvatski jezik utoliko znanje španjolskog jezika nije nužno. Engleski jezik - osnovno znanje je prednost.

Poslodavac nudi mjesečnu neto plaću od 1500 Eura gdje s prekovremenim radom nudi se mogućnost zarade do 2000 Eura ; poslodavac također osigurava liječnički pregled i zaštitu na radu te radnu odjeću/obuću.
Poslodavac nudi stalan posao koji se odvija u 6 radnih dana gdje je nedjelja neradna, a rad se odvija u smjenama od 08-13h i 14-17h te s pauzom za ručak od 1 sat.

Radnici imaju plaćen godišnji od 30 dana te pokriveno zdravstveno/mirovinsko osiguranje, a godišnji odmor imaju pravo koristiti nakon 6 mjeseci uzastopnog rada.

Probni rok je 2 tjedna, a u slučaju zaposlenja radnik dobiva ugovor na 2 mjeseca, te naredni ugovor na 6 mjeseci uz mogućnost dugoročnog zaposlenja u tvrtki.

*Markina je mjesto od 5000 stanovnika koje ima potrebnu infrastrukturu; prednost je blizina drugih mjesta s većom infrastrukturom i grada Bilbao te blizina francuske granice i obale (plaže).

VAŽNO:
• Trošak smještaja u Markini i putovanja do Markine kandidat snosi samostalno, no poslodavac nudi savjetodavnu pomoć oko smještaja (neki zaposlenici dijele smještaj) kao i eventualni predujam od plaće za kandidate koje odabere za rad u tvrtki. ( dogovor s vlasnikom)
• Kandidati moraju imati važeću EU putovnicu ( mogu se prijaviti i radnici iz BIH, Slovenije ili drugih država ako imaju važeću putovnicu)
• Administraciju u Španjolskoj sređuje radnik samostalno uz pomoć poslodavca unutar 5 radnih dana ( ishođenje dokumenta koji dozvoljava rad)
• Radnik treba imati važeću potvrdu o nekažnjavanju te potvrdu o završenoj strukovnoj školi.
Vrsta posla:
rad na određeno vrijeme
Županija:
Država:
Španjolska

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:
Od kandidata se očekuje znanje struke s 2-5 godina iskustva za poziciju za koju se prijavi.
(upravljački sustav Heidenhain)

Profil osobe: vrijedna osoba, odgovorna, koja želi raditi i učiti, profesionalna, bez poroka, raspoloživa za rad van Hrvatske, otvorena za novu kulturu/jezik

NAČIN PRIJAVE
Molimo poslati Vaš životopis koji:

1. Treba biti na HRVATSOM ILI ENGLEKSOM jeziku (molba nije potrebna)
2. Imati maksimalno DVIJE (2) stranice
3. Sadržavati datum i mjesto rođenja
4. Sadržavati unutar životopisa vidljivu fotografiju novijeg datuma
5. Sadržavati obvezan e-mail kontakt i broj mobitela
6. Sadržavati imena poslodavaca i periode rada te mjesta rada te navesti završenu školu/edukacije

Takav životopis molimo poslati na e-mail adresu [email protected] s naslovom u predmetu PRIJAVA MARKINA/ Vaše ime i prezime

*Kandidati izabrani za razgovor u agenciji biti će pravovremeno obaviješteni putem e-maila i/ili telefonski, utoliko molimo da pratite e-mail korespondenciju svakodnevno.
*IZABRANI kandidati za razgovor trebaju priložiti potvrdu o završenoj strukovnoj školi te potvrdu o nekažnjavanju.
MOLIMO KANDIDATE KOJI NEMAJU TRAŽENA ZNANJA I ISKUSTVA I NISU SPREMNI ZA RAD VAN RH DA SE NE PRIJAVLJUJU KAO NITI KANDIDATI KOJI NEMAJU POTREBNE DOKUMENTE.

Naton ljudski potencijali d.o.o. za zapošljavanje ima dozvolu Ministarstva rada i mirovinskog sustava za obavljanje djelatnosti u svezi sa zapošljavanjem KLASA UP/I-102-02/14-03/09, URBROJ 524-04-02-01/2-14-6
Potrebno radno iskustvo:
dvije godine