Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 27.01.2022. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.

Biotehnolog za potrebe kliničkog zavoda za patologiju i citologiju (m/ž)  HZZ OGLAS

- dan do isteka
Poslodavac:
KLINIČKI BOLNIČKI CENTAR RIJEKA
Kategorija:
Mjesto rada:
Rijeka
Rok prijave:
27.01.2022.

O poslu

Mjesto rada:
RIJEKA, PRIMORSKO-GORANSKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika:
1
Razina obrazovanja:
Fakultet, akademija, magisterij, doktorat
Informatička znanja:
Potrebno poznavanje osnova informatike osnove korištenja računala u Windows okruženju
Radno iskustvo:
Nije važno
Vrsta zaposlenja:
Na neodređeno; novootvoreni poslovi
Radno vrijeme:
Puno radno vrijeme
Smještaj:
Nema smještaja
Poslodavac:
KLINIČKI BOLNIČKI CENTAR RIJEKA
Kontakt:
osobni dolazak: KBC RIJEKA PISARNICA, KREŠIMIROVA 42, 51000 RIJEKA
pisana zamolba: KBC Rijeka Pisarnica, Krešimirova 42, 51000 Rijeka
Ostale informacije:
Opis poslova: rukovanje s materijalima, uzorcima za analizu (krv, urin, koštana srž, svježi bioptati, svježe zamrznuto tkivo, uzorci tkiva fiksirani u formalinu i uklopljeni u parafin, uzorci s citoloških stakala)
izolacija nukleinskih kiselina ( DNA i RNA) iz uzoraka za analizu i pohranjivanje izolata
primjena molekularno bioloških metoda rada ( provjera izoliranih nukleinskih kiselina: mjerenje koncentracije, elektroforeza) , PCR metode: RT PCR, Real-time PCR, kvalitativni i kvantitativni, sekvenciranje po Sangeru, sekvenciranje nove generacije)
vođenje dnevnih evidencija rada upisom u kompjutorski sustav KBC-a
korištenje PC platforme Microsoft i programskih alata
Na temelju Odluke ravnatelja KBC-a Rijeka prof.dr.sc. Alena Ružića, dr.med., od 29. prosinac 2021. godine i suglasnosti Ministarstva zdravstva RH, klasa: 100-01/21-03/22, urbroj: 534-04-1-1/2-21-142 od 20. prosinca 2021. godine, raspisuje se;
NATJEČAJ
za prijam u radni odnos na neodređeno vrijeme
Biotehnolog za potrebe Kliničkog zavoda za patologiju i citologiju – 1 izvršitelj Uvjeti: - VSS - mag.biol., mag.biol.mol., mag.biol.exp., mag.biotechn. Uz prijavu na natječaj potrebno je priložiti;
- zamolbu i životopis - presliku Diplome o stečenom obrazovanju - potvrdu o radnom iskustvu (elektronički zapis HZMO o radnom iskustvu) - potvrdu o državljanstvu
Kandidati mogu priložiti i potvrde o dodatnim znanjima ili iskustvu, kao što su: znanje stranog jezika
poznavanje rada na računalu

Radni odnos zasniva se na neodređeno vrijeme, uz uvjet probnog rada.
Klinički bolnički centar Rijeka pridržava pravo dodatnih testiranja.
Prema Zakonu o ravnopravnosti spolova (NN 82/08), na natječaj se mogu prijaviti osobe oba spola. Prijave kandidata podnose se u roku od 8 dana od objave natječaja u Narodnim novinama na adresu: Klinički bolnički centar Rijeka, Rijeka, Krešimirova 42, pismenim putem ili osobno u Pisarnici KBC-a Rijeka (prizemlje zgrade Ravnateljstva).
Osobe koje prema posebnim propisima ostvaraju pravo prednosti kod zapošljavanja, moraju se u prijavi pozvati na to pravo, uz prijavu priložiti dokaze iz kojih je vidljiva osnova ostvarivanja prava prednosti te svu propisanu dokumentaciju prema posebnom zakonu.
Pozivaju se osobe iz članka 102. stavka 1.-3. Zakona o pravima hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji (NN 121/17) dostaviti dokaze iz članka 103. stavka 1. istoga zakona u svrhu ostvarivanja prava prednosti pri zapošljavanju.
https://narodne-novine.nn.hr/clanci/sluzbeni/2017_12_121_2758.html
KBC Rijeka dostavljene podatke pristupnika obrađuje u skladu sa odredbama pozitivnih propisa koji uređuju zaštitu osobnih podatka. Dostavljeni podaci obrađivat će se u svrhu provođenja natječaja radi zasnivanja radnog odnosa i u druge se svrhe neće koristiti.
KBC Rijeka pridržava pravo, djelomično ili u cijelosti, u svako vrijeme poništiti ovaj natječaj, odnosno ne donijeti odluku o izboru kandidata, bez obveze obrazlaganja svoje odluke i bez ikakve odgovornosti prema kandidatima. Rezultati natječaja biti će objavljeni na službenoj internet stranici Kliničkog bolničkog centra Rijeka. Nepravovremene prijave i prijave s nepotpunom dokumentacijom, izuzet će se iz razmatranja a natječajna dokumentacija biti će vraćena kandidatima.
Pristupnici su dužni dostaviti elektronsku adresu zbog nesmetane korespodencije u svrhu pravovremenog i nesmetanog odvijanja postupka provođenja natječaja. Kandidati su dužni pratiti svoju elektronsku poštu i odgovoriti na sve primljene e-mail poruke.
Podaci su preuzeti sa:
Šifra radnog mjesta:
119848905
HZZ

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2022, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.