Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 18.11.2018. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.

Bagerist na izgradnji vjetroparka (m/ž)

- dana do isteka
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
VE Krš Pađene
Rok prijave:
18.11.2018.

Društvo Lager d.o.o. je vodeća kompanija u regiji jugoistočne Europe koja se bavi prodajom građevinskih strojeva i kupcima nudimo vrhunsku građevinsku opremu, te omogućavamo vrhunske usluge servisa.

Lager Bašić d.o.o. zastupa vodeće svjetske brandove CLARK I CATEPILLAR (Interlift) viličare, HYUNDAI, ATLAS, CHETRA, KORFMANN i AMMANN građevinske strojeve, cjelokupni program TEREX grupe, koji je ujedno i najveći i najraznovrsniji proizvođač građevinske opreme u svijetu, TESAB drobilice i transportne trake TRACKSTACK, te strojeve i alate FASTVERDINI. Novo u Lager ponudi strojeva su EUROMACH specijalni tzv.. „ Pauk „ rovokopači, te HYDROG program strojeva za održavanje kolnika. Svoju ponudu smo upotpunili visoko kvalitetnim uljima i mazivima CHAMPION/WOLF koja se po svojim performansama svrstavaju u sam vrh po kvaliteti, te filterima LUBER – FINER koji je ujedno ujedno i najveći svjetski proizvođač filtera u svijetu.

Lager Grupa također širi svoju djelatnost te trenutno gradi najveću vjetroelektranu u regiji, VE Krš Pađene. Za potrebe izgradnje vjetroelektrane tražimo motivirane i profesionalne kandidate za sljedeća radna mjesta:


BAGERIST NA IZGRADNJI VJETROPARKA
– 5 IZVRŠITELJA


Napomena: Mjesto rada za navedena radna mjesta je na području VE Krš Pađene a izvršitelji će biti zaposleni u jednom od povezanih poduzeća koja sudjeluju u gradnji.

Kvalifikacije potrebne za rad:
  • SSS
  • Obavezno radno iskustvo
  • Vozačka dozvola B kategorije
Dodatne vještine i kompetencije potrebne za uspješno obavljanje poslova:
  • Spremnost za učenje
  • Fleksibilnost u poslu
  • Organiziranost i upornost


Kandidatima nudimo dobre radne uvjete.

Svi zainteresirani kandidati svoj CV/ŽIVOTOPIS, sa naznakom „Prijave na oglas za navedena radna mjesta mogu poslati putem opcije „Prijavi se na oglas“ ili na e:mail adrese: marijana@lager-doo.com.

Rok za prijavu na natječaj traje do 18.11.2018. godine.