Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 05.07.2023. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.

Asistent u prodaji za inozemstvo (m/ž) - studentski posao

- dana do isteka
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Split
Rok prijave:
05.07.2023.

O poslu

Opis radnog mjesta:
Firma Deltron d.o.o. osnovana je 1995. godine, a danas smo jedni od lidera u poslovima, inženjeringa, graditeljstva, prodaje, montaže i održavanja klimatizacijske i ventilacijske opreme u Republici Hrvatskoj te Bosni i Hercegovini.

Već dugi niz godina Deltron je sinonim za uspješnu distribuciju vrhunskih svjetskih proizvođača klimatizacijske opreme Mitsubishi Electric, Gree, Azuri, Thermoscreens, Mitsubishi Electric Hydronics & IT Cooling Systems i Olimpia Splendid.

Dobitnici smo priznanja „Zlatna Bilanca 2017.“ za najuspješnijeg poduzetnika u 2016. godini u djelatnosti građevinarstva izdanog od strane Financijske Agencije kao i priznanja “Zlatna kuna” za najuspješniju srednju tvrtku Splitsko-dalmatinske županije u 2019. godini. Također smo kontinuirani dobitnici nagrade bonitetne izvrsnosti AAA od 2014-2018. godine te 2020. godine i 2021. godine.

11. siječnja 2022. godine većinski vlasnik tvrtke Deltron d.o.o. i tvrtke Deltron d.o.o. Sarajevo postaje europski distributer klimatizacijskih uređaja i rashladne opreme, švedska tvrtka Beijer Ref. Beijer Ref predstavlja jaku svjetsku grupaciju sa 4.100 zaposlenika i poslovanjem u 38 država diljem svijeta. Deltron je ovim potezom ojačao svoju poziciju na tržištu Hrvatske te Bosne i Hercegovine.

Najveći doprinos našem uspjehu daje više od 120 stručnih i motiviranih djelatnika, prvoklasna kvaliteta proizvoda koje zastupamo te usluga koju pružamo našim poslovnim partnerima i kupcima.

Bitno nam je što naši zaposlenici imaju za reći i uvijek s velikim entuzijazmom rado saslušamo svaku novu ideju. Svjesni smo da je upravo razmjena ideja, metoda rada i znanja jedini način da Deltron ide naprijed, stoga tome pridajemo veliku važnost.

Cijeli tim u Deltronu krase sklonost pomaganju kolegama, pedantnost, pouzdanost, organiziranost, učinkovitost i spremnost na usavršavanje te savladavanje izazova. Pošteni smo, radimo predano i puno, ali isto tako znamo kada je vrijeme za zabavu i opuštanje! Mladi smo i profesionalni te se konstantno širimo na tržištu i sada tražimo tebe kako bismo osnažili naš poslovni tim. Nudimo ti mjesto gdje ćeš imati stabilna primanja, gdje ćeš se stalno moći razvijati, ali možda i ono najvažnije, gdje ćeš svaki dan sa zadovoljstvom doći na posao. Ako se možeš zamisliti u našoj priči, u nastavku oglasa možeš vidjeti neke detalje o radnom mjestu!

Opis radnog mjesta:
• Kontaktiranje postojećih klijenata u inozemstvu
• Ostvarivanje prvog kontakta s novim klijentima u inozemstvu putem maila i poziva
• Prenošenje zahtjeva klijenata
• Koordiniranje aktivnosti s nadređenim agentom
• Razne administrativne dužnosti i vođenje evidencije o svim aktivnostima
Posebne pogodnosti:
Nudimo:
• Ugodnu i prijateljsku radnu atmosferu
• Kontinuirano ulaganje u razvoj zaposlenika

Nudimo odličnu atmosferu, na poslu, dobre odnose, timski duh i kohezivnost timova. Radna okolina je izazovna i dinamična te pruža mogućnost učenja i napredovanja.
Vrsta posla:
student servis

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:
Uvjeti:
• Studentski ugovor
• Dobro poznavanje engleskog jezika u pisanom i usmenom obliku
• Odlične komunikacijske i organizacijske vještine
• Dobar rad na računalu, posebice Excel
• Entuzijazam i motiviranost za radom i učenjem
• Poznavanje prodajnih poslova i terminologije

*Molimo Vas, priložite motivacijsko pismo uz životopis tokom prijave.

Strani jezik:
engleski
Poznavanje rada na računalu:
dobro
Potrebno radno iskustvo:
jedna godina