Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 05.10.2020. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.

Asistent / asistentica pri provedbi eu projekata  HZZ OGLAS

- dana do isteka
Poslodavac:
IPS konzalting d.o.o. za poslovne usluge
Kategorija:
Mjesto rada:
Sisak
Rok prijave:
05.10.2020.

O poslu

Mjesto rada:
SISAK, SISAČKO-MOSLAVAČKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika:
1
Razina obrazovanja:
Fakultet, akademija, magisterij, doktorat
Poznavanje stranih jezika:
Engleski jezik
Informatička znanja:
Potrebno poznavanje osnova informatike excel
word
internet
Radno iskustvo:
Nije važno
Vrsta zaposlenja:
Na određeno; novootvoreni poslovi
Radno vrijeme:
Puno radno vrijeme
Smještaj:
Nema smještaja
Vozački ispit:
Kategorija B
Poslodavac:
IPS konzalting d.o.o. za poslovne usluge
Kontakt:
e-mailom: info@ips-konzalting.hr
Ostale informacije:
IPS Konzalting je hrvatsko – belgijska konzultantska tvrtka specijalizirana za poljoprivredni i prehrambeno – prerađivački sektor. Našim klijentima nudimo usluge savjetovanja, izrade studija i razvoj projekata kao i primjenu održivih tehnologija. Zahvaljujući partnerskom odnosu, naša tvrtka prilikom pripreme projekata surađuje s nekoliko belgijskih partnera. Konzultantski tim sastoji se od stručnjaka specijaliziranih u područjima poljoprivredne i industrijske proizvodnje te EU fondovima.
IPS Konzalting traži dinamičnu osobu koja bi nam se pridružila kao asistent u provedbi Sea2Land i Fertimanure projekta, agronomske ili biotehničke struke. Projekti imaju za cilj poboljšanje i prilagodbu tehnologija za oporabu hranjivih sastojaka i proizvodnju bioloških gnojiva na temelju nusproizvoda. Odabrani kandidat će prikupljati podatke bitne za projekt i povezane s izradom poslovnih planova, stvarati baze podataka i sudjelovati u razvoju različitih alata, pružiti stručnost koja se odnosi na nacionalni zakonodavni okvir, te će također aktivno sudjelovati u aktivnostima komunikacije i diseminacije rezultata projekta. Zaposlenik će obavljati poslove pripreme stručnih, administrativnih i tehničkih izvješća, službena putovanja vezana uz provedbu projektnih aktivnosti, pripremu i provedbu istraživačkih i ostalih projektnih aktivnosti u Hrvatskoj i u zemljama navedenima projektnim prijedlogom, a sve prema nalogu i potrebama poslodavca. Zaposlenik će prema potrebi i po nalogu poslodavca obavljati i druge poslove koji su s obzirom na organizaciju rada, narav i vrstu rada povezani s poslovima radnog mjesta, te će obavljati i sve pomoćne administrativne i druge pomoćne poslove. IPS Konzalting traži motiviranu osobu koja želi razvijati svoju karijeru u dinamičnoj tvrtci s mnogim nacionalnim i međunarodnim suradnjama. Odabrana osoba imati će važnu ulogu u istraživačkom području za projekt Sea2Land.
Područje obrazovanja: agronomija ili srodne biotehničke znanosti
Za prijavu na natječaj potrebno je dostaviti sljedeću dokumentaciju:
- životopis (na hrvatskom i engleskom jeziku) - dokaz o stručnoj spremi (preslika diplome) - motivacijsko pismo na hrvatskom jeziku - preslika certifikata engleskog jezika (ukoliko je primjenjivo) - ostali dokumenti za koje prijavitelj smatra da su bitni za traženo radno mjesto
Podaci su preuzeti sa:
Šifra radnog mjesta:
108875217
HZZ

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2020, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.