Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 19.08.2022. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Arhitekt/arhitektica  HZZ OGLAS

Oglas je istekao
Poslodavac:
PROSTORNE TAKTIKE d.o.o. za arhitektonske djelatnosti
Kategorija:
Mjesto rada:
Split
Rok prijave:
19.08.2022.

O poslu

Mjesto rada:
SPLIT, SPLITSKO-DALMATINSKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika:
1
Razina obrazovanja:
Fakultet, akademija, magisterij, doktorat
Radno iskustvo:
3 godine
Vrsta zaposlenja:
Na određeno; novootvoreni poslovi
Radno vrijeme:
Puno radno vrijeme
Smještaj:
Nema smještaja
Poslodavac:
PROSTORNE TAKTIKE d.o.o. za arhitektonske djelatnosti
Kontakt:
Ostale informacije:
Prostorne taktike traže ambiciozne i motivirane osobe – arhitekta/icu spremnu za rad na projektima u kreativnom i dinamičnom okruženju. Širok raspon zadataka obuhvaća sve faze projektiranja; od idejnih rješenja i natječajnih radova, izrade projektne dokumentacije za ishođenje dozvola do izvedbenih projekata i praćenja izvedbe.
ODGOVORNOSTI RADNOG MJESTA UKLJUČUJU: -Izrada idejnih rješenja i projekata -Izrada glavnih i izvedbenih projekata -Aktivno praćenje procesa gradnje i gradilišta -Sudjelovanje u urbanističko - arhitektonskim natječajima -Samostalna komunikacija sa suradnicima i ostalim sudionicima uključenima u proces gradnje -Poznavanje ili sposobnost za brzo učenje administrativnih postupaka, zakona i pravilnika potrebnih u radu.
TRAŽENA PROGRAMSKA PISMENOST: - sigurnost u korištenju AutoCAD-a, MS office paketa, - poznavanje rada u BIM sustavu (Autodesk Revit) ili sposobnost brze prilagodbe na korištenje programa (4-6 tjedana), - poznavanje Adobe CS (Photoshop, Indesign) i SketchUP programa, - dobro poznavanje bilo kojeg alata za renderiranje (u prijavi navesti kojeg)
*Korištenje software-a u prijavi klasificirati kao Početni / Samostalni / Iskusni korisnik
POTREBNE KVALIFIKACIJE I OSOBINE: -Dobre komunikacijske vještine i spremnost na preuzimanje odgovornosti u radu uz pridržavanje rokova, -Samostalnost u planiranju, organizaciji vremena i obavljanju dodijeljenih poslova, -Organiziranost i sposobnost rada na više projekata istovremeno, -Sposobnost kritičkog promišljanja i samostalnog donošenja odluka, -Spremnost na prilagodbu novim programima, zadacima i odgovornostima, -Sposobnost kvalitetnog rada u timu.
Prednost imaju motivirani i snalažljivi kandidati s visokom razinom samoinicijative i odgovornosti u pristupu. Vozačka dozvola B kategorije nije nužan uvjet, ali je prednost. CV i portfolio poslati na [email protected]
Podaci su preuzeti sa:
Šifra radnog mjesta:
125505717
HZZ

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2024, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.