Naš klijent je Brenntag, vodeći globalni distributer kemikalija sa sjedištem u Njemačkoj koji upravlja složenim lancima za proizvođače i potrošače kemikalija, olakšavajući im pristup tisućama proizvoda i usluga na tržištu. Kompanija upravlja globalnom mrežom s više od 530 mjesta poslovanja u 74 zemlje i više od 74.000 zaposlenika. Kao jedini paneuropski distributer s cjelovitim portfeljem stočne hrane pomoću najmodernije tehnologije kreira rješenja po mjeri kupaca i trenutno je u potrazi za motiviranom osobom na radnom mjestu:


Account Manager – Animal Nutrition (m/f)Vaš ključni cilj na ovom radnom mjestu će biti razvoj i unapređenje prodaje u industrijskoj grani „Prehrana životinja“. Zaprimati ćete upite i narudžbe kupaca te ćete ih redovito posjećivati kao i pronalaziti nove. Izrađivati ćete ponude i provjeravati provođenje uvjeta prodaje te voditi brigu o naplati za dodijeljene kupce.

U svojim aktivnostima usko ćete surađivati s internacionalnim voditeljem kupaca te održavati i dijeliti znanje o proizvodima kao i razvijati odnose s potencijalnim dobavljačima. Također ćete kontinuirano unapređivati svoje znanje o industriji praćenjem trendova, propisa i aktivnosti u regiji.

Posjedujete VSS veterinarskog ili agronomskog smjera, minimalno 5 godina radnog iskustva u industriji stočne hrane te znanje engleskog jezika. Vedra ste, komunikativna i otvorena osoba izraženih prodajnih vještina. Kao idealan kandidat dobro poznajete industriju stočne hrane, zakonske regulative, klijente i vrste roba.

Kandidate zainteresirane za nastavak karijere u uspješnoj internacionalnoj kompaniji koja pruža mogućnost profesionalnog razvoja i unapređenja na regionalnom nivou, pozivamo da svoju prijavu i životopis na engleskom jeziku s punim povjerenjem pošalju savjetniku za ljudske resurse:

HILL International - Zagreb d.o.o. za posredovanje pri zapošljavanju
Draškovićeva 40, 10 000 Zagreb, tel: 01/481 06 60
e-mail: prijava.hill@hill-croatia.hr
Rok prijave: do popunjenja radnog mjesta

HILL - Zagreb d.o.o. za posredovanje pri zapošljavanju ima dozvolu MRSS za obavljanje djelatnosti posredovanja pri zapošljavanju klasa UP/I-102-02/09-04/18, ur.br. 526-08-02-03/2-09-9.

Brza prijava
Oglasnik grupacija:
posao.hr oglasnik.hr auti.hr edukacija.hr
Pomozite poboljšati Posao.hr Pošaljite nam svoje komentare