Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 09.06.2023. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

1. njegovatelj/njegovateljica — mjesto rada u lipiku jedan zaposlenik/ica na radnom mjestu pod rednim brojem 14. pravilnika o unutarnjem ustroju i si  HZZ OGLAS

Oglas je istekao
Poslodavac:
Dom hrvatskih veterana
Kategorija:
Mjesto rada:
Lipik
Rok prijave:
09.06.2023.

O poslu

Mjesto rada:
LIPIK, POŽEŠKO-SLAVONSKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika:
1
Razina obrazovanja:
Srednja škola 3 godine
Srednja škola 4 godine
Radno iskustvo:
Nije važno
Vrsta zaposlenja:
Na određeno; zamjena
mogućnost zaposlenja osobe sa invaliditetom
Radno vrijeme:
Puno radno vrijeme
Smještaj:
Nema smještaja
Prijevoz:
U cijelosti
Poslodavac:
Dom hrvatskih veterana
Kontakt:
osobni dolazak: ULICA MARIJE TEREZIJE 5, LIPIK
pisana zamolba: Park Stara Trešnjevka 4, Zagreb
Ostale informacije:
Javni natječaj za zapošljavanje na određeno vrijeme za zamjenu odsutne zaposlenice u Domu hrvatskih veterana, s radnim mjestom rada u Podružnici Lipik
1. njegovatelj/njegovateljica — mjesto rada u Lipiku jedan zaposlenik/ica na radnom mjestu pod rednim brojem 14. Pravilnika o unutarnjem ustroju i sistematizaciji poslova Doma hrvatskih veterana
Stručni uvjeti:
- završena gimnazija ili srednja strukovna škola
- završen tečaj za njegovateljicu

Njegovateljica obavlja slijedeće poslove: pruža opću njegu korisniku, vodi brigu oko čistog i nečistog rublja korisnika, sudjeluje kod podjele obroka i pomaže u hranjenju korisnika, presvlači krevete korisnika, ureduje i vrši dezinfekciju noćnih ormarića korisnika, rukohvata, kreveta, stolića za posluživanje i sl., redovito obilazi korisnike bez poziva, a nepokretne obilazi češće, presvlači ih i obavlja druge potrebne radnje, ureduje umrlog, sudjeluje u obavljanju poslova primanja, smještaja i odjave korisnika iz Doma, sudjeluje u vođenju evidencije korisnika Doma, pomaže medicinskoj sestri kod podjele terapija i vršenja specijalne njege, brine se o ispravnom sortiranju rublja na policama u prostoriji za čisto rublje, skuplja i odvozi prljavo rublje u prostoriju za prljavo rublje, prema potrebi prati korisnika prilikom odlaska u zdravstvenu ustanovu, obavlja i druge poslove po nalogu nadređenih.

Uz prijavu na natječaj potrebno je priložiti: životopis,
presliku osobne iskaznice,
dokaz o završenom tečaju za njegovateljicu
svjedodžba o završenoj srednjoj strukovnoj školi ili završenoj gimnaziji
uvjerenje nadležnog suda da se protiv podnositelja prijave ne vodi kazneni postupak i da nije pravomoćno osuđivan za kaznena djela
(ne starije od 3 mjeseca);
Na natječaj se mogu prijaviti osobe oba spola.
U prijavi na natječaj potrebno je navesti osobne podatke podnositelja prijave (osobno ime, datum i mjesto rođenja, adresa stanovanja, broj telefona te po mogućnosti adresa elektroničke pošte).

Prijavu je potrebno vlastoručno potpisati.
Isprave se prilažu u neovjerenoj preslici, a prije izbora kandidata predočit će se izvornik.
Ukoliko je osoba mijenjala prezime, a dostavlja dokumentaciju sa starim prezimenom, potrebno je da dostavi dokaz o promjeni prezimena.
Kandidat/kinja koji/a ostvaruje pravo prednosti pri zapošljavanju prema posebnim propisima dužan/na je u prijavi na natječaj pozvati se na to pravo te priložiti svu propisanu dokumentaciju prema posebnom zakonu.
Kandidat/kinja koji može ostvariti pravo prednosti pri zapošljavanju sukladno članku 102. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji („Narodne novine” broj: 121/17, 98/19, 84/21), članku 48. Zakona o civilnim stradalnicima iz Domovinskog rata (Narodne novine, broj: 84/21), članku 48.f Zakona o zaštiti vojnih i civilnih invalida rata („Narodne novine” broj: 33/92, 77/92, 27/93, 58/93, 2/94, 76/94, 108/95, 108/96, 82/01, 103/03, 148/13, 98/19) i članku 9. Zakona o profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju osoba s invaliditetom („Narodne novine” broj: 157/13, 152/14, 39/18 i 32/20) dužan/a se u prijavi na natječaj pozvati na to pravo te ima prednost u odnosu na ostale kandidate samo pod jednakim uvjetima.
Kandidat/kinja koji/a se poziva na pravo prednosti pri zapošljavanju u skladu s člankom 102. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji i člankom 48. Zakona o civilnim stradalnicima iz Domovinskog rata, uz prijavu na natječaj dužan je priložiti, pored dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta i sve potrebne dokaze dostupne na poveznici Ministarstva hrvatskih branitelja: https://branitelji.gov.hr/zaposljavanje-u-drzavnoisluzbi/843 .

Kandidat/kinja koji/a se poziva na pravo prednosti pri zapošljavanju sukladno članku 48.f Zakona o zaštiti civilnih i vojnih invalida rata, uz prijavu na natječaj dužan/a je, pored dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta, priložiti i rješenje, odnosno potvrdu iz koje je vidljivo spomenuto pravo, te dokaz o tome na koji način je prestao radni odnos.
Kandidat/kinja koji/a se poziva na pravo prednosti pri zapošljavanju u skladu s člankom 9. Zakona o profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju osoba s invaliditetom, uz prijavu na natječaj dužan/a je, pored dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta, priložiti i dokaz o utvrđenom statusu osobe s invaliditetom.
Prijava s potrebnom dokumentacijom o ispunjavanju uvjeta podnosi se Domu hrvatskih veterana na adresu: Park Stara Trešnjevka 4, 10000 Zagreb, u roku od 8 dana od dana objave ovog natječaja u ”Narodnim novinama”, s naznakom natječaj —za zapošljavanje u Domu hrvatskih veterana, Podružnici Lipik - ne otvarati”.
Potpunom prijavom smatra se ona koja sadrži sve podatke i priloge navedene u natječaju, a nepotpune i nepravovremene prijave neće se razmatrati.
Povjerenstvo koje imenuje ravnatelj (odnosno vršitelj dužnosti ravnatelja) Doma hrvatskih veterana provest će provjeru sposobnosti kandidata za obavljanje poslova radnog mjesta iz natječaja, a ovisno o rezultatima pisane provjere i razgovor (intervju)
Vrijeme i mjesto održavanja pisane provjere sposobnosti kandidata biti će objavljeni na mrežnoj stranici Doma hrvatskih veterana www.dhv.hr (pod rubrikom dokumenti i obavijesti — natječaji) najmanje 5 dana prije pisane provjere.
Za kandidate/kinje koji/e ne pristupe testiranju, smatrat će se da su povukli/e prijavu na natječaj.
O rezultatima natječaja kandidat/kinja biti će obaviješteni u roku od 8 dana od donošenja odluke o izboru.
BROJ: DHV-I/1-23-68/2
Podaci su preuzeti sa:
Šifra radnog mjesta:
133753101
HZZ

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2024, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.