Nude se sjajni uvjeti i primanja! Aplicirajte još danas

Nude se sjajni uvjeti i primanja! Aplicirajte još danas

Donosimo vam izbor poslova za prijavu u Njemačkoj, Nizozemskoj, Belgiji, Italiji. Odaberite destinaciju i aplicirajte na vaš novi posao!

Brodosplit d.d. traži voditelja radilišta (m/ž) u Anconi i Monfalcone-i, u Italiji. Potrebna je završena srednja škola ili fakultet tehničkog smjera, obavezno znanje talijanskog jezika u govoru i pismu, obavezno poznavanje rada na računalu te iskustvo na istim ili sličnim poslovima. Potrebna je organizirana, snažna, smirena osoba, koja je komunikativna i dobra u upravljanju konfliktima. Aplicirajte.

AVL LIST zapošljava u Grazu u Austriji na pozicijama: Department Manager CAMEO Development (m/ž), Program Manager Business Development (m/ž), Senior Engineer Battery Design (m/ž), Lead Engineer Hydrogen Storage (m/ž). Poslodavac nudi fleksibilno radno vrijeme, korištenje kantine, nagrađivane programe, zdravstveno osiguranje i korištenje dječjih vrtića. Nude se stimulativna primanja. Prijavite se na ove ili druge poslove ovog poslodavca putem linka.

Kadra Jobs zapošljava berača jagoda (m/ž) u Španjolskoj, okolica grada Palos de la Frontera. Rok prijave je 15.3. Neto dnevna zarada iznosi 41 eura. Smještaj je organizira u kućama i plaćen. Poslodavac pruža podršku u organizaciji puta u Španjolsku u dogovoru sa španjolskim partnerom. Aplicirajte.

Schalttechnik Nord GmbH traži elektromontera (m/ž) u Echingu, Njemačka. Poželjno je iskustvo u postrojenjima srednjeg napona, posjedovanje timskog duha i spremnost za samostalan rad. Poslodavac uvodi u posao, nudi mogućnost dodatnog usavršavanja i dodatnog obrazovanja. Moguće je napredovanje unutar firme, a nudi se i smještaj. Prijavite se ovdje.

Capricorn zapošljava u Njemačkoj: kuhar (m/ž) i konobar (m/ž). Za poslove je potrebno znanje njemačkog jezika i radno iskustvo u struci. Poslodavac nudi tečaj jezika, stručna školovanja, financijsku podršku u obliku jednokratne premije za selidbu u Njemačku, podršku pri obavljanju administrativnih obaveza i ostalo. Rok prijave je 21.3. Aplicirajte ovdje.

BSG zapošljava na poziciji Monteur (m/ž) für Baustellen-Beschilderung u Frankfurtu, Njemačka. Prijave su otvorene do 25.3. Traži se osoba vještih sposobnosti s osnovnih znanjem njemačkog jezika, vozačkom dozvolom B kategorije i sa završenom srednjom školom. Aplicirajte.

Ulrich Reitenberger Bau zapošljava električara – građevinska tehnologija (m/ž), montera/ vodoinstalatera SHK (m/ž), građevinskog majstora – zidara, vodoinstalatera, električara (m/ž). Mjesto rada je Njemačka. Prijave su otvorene do 13.3. Poslodavac nudi atraktivna primanja, smještaj, besplatan tečak njemačkog jezika. Prijavite se ovdje.

Oranjegroep zapošljava građevinskog radnika (m/ž), radnika niskogradnje (m/ž) i cjevara (m/ž) u Belgiji te električara (m/ž), industrijskog skelara (m/ž), građevinskog poslovođu (m/ž) i armirača (m/ž) u Nizozemskoj. Poslodavac snosi troškove smještaja i prijevoza. Pogledajte ostale poslove ovog poslodavca ovdje i aplicirajte.

Eastmen zapošljava u Nizozemskoj na pozicijama: mehaničar teretnih vozila (m/ž), CAD crtač/ dizajner (m/ž), servis/ elektro mehaničar (m/ž), certificirani TIG zavarivač (m/ž), operator za zavarivanje robota (m/ž). Poslodavac nudi posao s prijavljenim punim radnim vremenom u Nizozemskoj, tjednu isplatu, nizozemsko zdravstveno osiguranje, pomoć koordinatora, besplatan smještaj i još mnogo toga. Pogledajte ostale poslove ovog poslodavca i prijavite se putem linka.

Personaldienst d.o.o. zapošljava zavarivača (m/ž), radnika za utovar/ istovar prtljage (m/ž), pomoćnog bravara (m/ž). Mjesto rada je Njemačka. Poslodavac pruža smještaj, prijevoz od stana do radnog mjesta, mogućnost izbora hrvatske ili njemačke prijave, pravo na božićnicu ili regres. Potrebno je znanje engleskog ili njemačkog jezika. Prijavite se.

Tvrtka apm Personal-Leasing zapošljava elektroinstalatera/ elektroničara (m/ž) u Njemačkoj. Posao uključuje instalacije, montiranja, održavanje i puštanje u rad električnih uređaja. Potrebno je znanje njemačkog jezika na minimalno B1 razini te sposobnost samostalnog rada. Prijavite se putem linka.

Sretno u pronalaženju posla!

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Utorak, 03.03.2020.