TURIZAM I UGOSTITELJSTVO: Ovotjedne poslovne prilike

TURIZAM I UGOSTITELJSTVO: Ovotjedne poslovne prilike

Trenutno raspoloživa radna mjesta u turizmu i ugostiteljstvu, na koja se možete prijaviti putem brze prijave. Sretno!

Happy bars d.o.o. zapošljava: recepcionera u hotelu (m/ž), konobara u hotelu (m/ž) i kuhara (m/ž). Ako imate pozitivan stav i ljubav prema radu s ljudima, govorite strane jezike, i volite nova iskustva – ovo je prava prilika za vas! Hotel Nikola s tri zvjezdice nalazi se u Vodicama te godinama pruža gostima nezaboravna iskustva ljetovanja. Zahvaljujući obiteljskoj, domaćoj atmosferi, gosti se redovito vraćaju, a vama se nudi prilika da i vi postanete dio ove priče! Prijavite se.

Argus d.o.o. nudi 5 prilika za zaposlenje u Karlovcu. Traže se pomoćni kuhar (m/ž), pizza majstor (m/ž), kuhar (m/ž) i brojni drugi djelatnici.Ako biste voljeli biti u gradu na 4 rijeke, gdje turizam sve više cvijeta iz godine u godinu, ne propustite provjeriti sve natječaje na linku.

Jedriličarski klub Horizont Poreč traži trenera jedrenja (m/ž) za rad s djecom na moru i kopnu. Naknada za prijevoz djelomično vam se isplaćuje, a očekuje vas i ugovor na određeno s mogućnošću stalnog zaposlenja. Trebate imati VŠS/VSS (licencu za trenera), iskustvo u jedriličarskom sportu, a potrebno je i da poznajete pedagoške metode u radu s djecom. Svoj životopis i kopiju diplome te trenerske licence, možete poslati putem linka.

Metropolis Turist d.o.o. za Hotel „I“, smješten na južnom ulazu u Zagreb nedaleko Zračne luke Pleso, zapošljava šefa recepcije (m/ž), konobara / šankera (m/ž) i sobara / pralja (m/ž). U okviru hotela nalazi se predivno okruženje uređenih cvjetnjaka koji hotelu daju ambijent mira i ispunjenosti. U svom sastavu ima 215 soba, od toga 76 jednokrevetnih, 127 dvokrevetnih i 8 trokrevetnih te 4 apartmana. Provjerite koje uvjete nudi ovaj poslodavac i aplicirajte na vrijeme.

Bluesun Hotels & Resorts, jedan od najvećih hrvatskih hotelskih lanaca, u čijem se sastavu nalazi 16 hotela smještenih u 7 prekrasnih destinacija, zapošljava na 8 pozicija u Bolu, Omišu, Starigradu Paklenici. Ako ste wellness terapeut (m/ž), konobar (m/ž), barmen (m/ž), kuhar (m/ž), svakako ne propustite prilike koje vam se nude. Opširnije saznajte na linku.

Cafe Noir coffee & wine bar, kuća vrhunske kave, kvalitetnih vina i dobrog piva, smještena na glavnom trgu u Samoboru,zapošljava konobara (m/ž). Odabranu osobu očekuje stalni radni odnos ili honorarni posao (ovisno o dogovoru), kao i stimulativna primanja. Doznajte detalje na linku.

Kiko, obrt za ugostiteljstvo zapošljava konobara (m/ž) u Buzetu, za usluživanje pića u caffe baru. Ako vas zanima stalni radni odnos, provjerite uvjete natječaja na linku i pravovremeno se prijavite.           

B.N.L. d.o.o. – Opatija traži djelatnike na 4 radna mjesta: konobara (m/ž) za beach & lounge bar „Colosseum“, te pomoćno osoblje u kuhinji (m/ž), kuhara / kuharicu u restoranu (m/ž) i pizza majstora (m/ž) za  a'la carte restoran „Lungomare“ i „Lavanda“. Provjerite sve natječaje za Opatiju na linku i pravovremeno odreagirajte s prijavom.

McDonald's, najveći lanac brze hrane, zapošljava radnike/ce u restoranu na čak 8 pozicija u Zagrebu i u Puli. Očekuje vas plaća iznad prosjeka u sektoru ugostiteljstva i maloprodaje, fleksibilno radno vrijeme, mogućnost osobnog rasta i razvoja, te brojni benefiti poput božićnice i regresa. Ako tražite sigurno i stabilno radno mjesto – ovo je idealna prilika.

RIV Agency, za rječne brodske kompanije, traži više od 15 djelatnika. Pomoćni radnik u kuhinji (m/ž), maser (m/ž), recepcioner (m/ž), tek su mali dio ponuđenih natječaja. Poslodavac vam nudi put do ukrcavanja, hranu, smještaj i osiguranje na brodu, kao i put po europskim rijekama i gradovima. Zasigurno dovoljno motivacije za klik!

Za dodatne poslove iz turizma i ugostiteljstva kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr.

Četvrtak, 04.07.2019.