Prilika za rad u građevinarstvu - primanja 10.000 kuna!

Prilika za rad u građevinarstvu - primanja 10.000 kuna!

U potrazi ste za poslom u građevinarstvu? Ukoliko imate iskustva, prijavite se na ovaj posao. Nude se primanja do 10.000 kuna

Bubanj-Niskogradnja d.o.o. zapošljava inženjera građevinarstva (m/ž). Rad se odvija u Zagrebu i okolici.

Posao se sastoji od vođenja gradilišta, vođenja potrebne dokumentacije, pripreme privremenih situacija, pripreme objekta i dokumentacije za tehnički pregled, organizacije ljudi i mehanizacije. Poslodavac nudi službeni automobil i mobitel te plaća stan ukoliko osoba nije iz Zagreba.

Očekuje se položen stručni ispit, upis u komori te iskustvo od najmanje tri godine na izgradnji kanalizacija, kolektora, javnih kanala i vodoopskrbnih cjevovoda. Nudi se plaća do 10.000 kuna.

Prijave su otvorene do 30.4. Aplicirajte. Pogledajte slične poslove kao što su: tehnički savjetnik (m/ž) za Zagreb i Zagrebačku županiju, djelatnik u radioni na izradi kamenih elemenata (m/ž) u Sesvetama i Zelini, bagerist (m/ž) za Zagrebačku županiju.

Ostalu bogatu ponudu poslova potražite na portalu posao.hr.

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Utorak, 31.03.2020.