Oglasnik.hr: TOP 10 poslova

Oglasnik.hr: TOP 10 poslova

Donosimo Oglasnikov tjedni pregled poslova, za prijavu u kratkom vremenskom roku. Sretno svima!

 

Hotel Calypso iz Zagreba, 'okićen' s 3 zvjezdice, zapošljava servirku (m/ž) za rad na samoposlužnoj liniji u jutarnjoj smjeni. Prijave se zaprimaju do 26.07., pa više detalja provjerite u oglasu za posao.

 

Spektar gradnja d.o.o. traži zidare, soboslikare i pomoćne radnike - ukratko građevinske radnike (m/ž), za rad na području Zagreba. Prijave se zaprimaju svakim radnim danom od 8 – 16 h. Kontakt telefon pronađite na linku.

 

Traži se domaćica (m/ž) za rad u Remetama, koja će održavati, čistiti sve prostorije kuće i okućnice, ali također i jednom tjedno glačati rublje, pripremati obroke za obitelj (prema potrebi), povremeno nabavljati namirnice, brinuti o kućanskim potrepštinama i cjelokupnom funkcioniranju kućanstva. Odabranoj osobi potrebna je vozačka dozvala B kategorije. Prijavite se do 22.07.

 

U restoranu 'Orkan' u Zagrebu (Maksimir) potreban je kuhar (m/ž) i pomoćni kuhar (m/ž) za rad u kuhinji. Poslodavac nudi stalni radni odnos i odlične uvjete rada – aplicirajtenajkasnije do 22.07.

 

Pizzerija iz Ilice u potrazi je za dostavljačem (m/ž) za stalni radni odnos. Na ovom poslu prevozit ćete gablece skuterom ili automobilom, a radno vrijeme bit će vam 6,5 sati dnevno. Prijavite se do 22.07.

 

Pizzerija na Laništu, kod Arena centra, zapošljava konobara (m/ž), kojeg ili koju očekuju dobra primanja i stabilno radno okruženje. Početak rada predviđen je odmah. Ako ste zainteresirani, svoju prijavuizvršite najkasnije do 24.07.

 

Traži se djelatnica za prodaju forneta (m/ž) za stalni radni odnos te djelatnica (m/ž) za rad vikendom. Mjesto rada je Garden Mall u Dubravi (Zagreb). Prijavite se osobno ili telefonom do 16.07.

 

PSC Zagreb član je Njemačke AVAG grupacije, koja na području Njemačke, Austrije, Poljske, Mađarske i Hrvatske ima 110 prodajno servisnih centara.  Trenutno zapošljava autolimara (m/ž) i automehaničara (m/ž) u Zagrebu. Provjerite oba natječaja i aplicirajte do 20.07.

 

Nijansa sive j.d.o.o., muški frizerski salon na Trešnjevci, traži djelatnicu (m/ž) na neodređeno vrijeme. Plaća koju možete očekivati iznosi 5.000 kn, a tu su i brojne stimulacije, regres, božićnice, nagrade za rođendane i sl. Dovoljno motivacije za klik i prijavu.  

 

Nedaleko City Centra East traži se kozmetičarka ili pedikerka (m/ž) u novo otvorenom salonu. Ako poslove masaže, depilacije, tretmana lica, manikure, pedikure, ugradnje noktiju i trajnog laka imate u 'malom prstu', onda ste vi idealna osoba za ovo radno mjesto - prijavite se do 19.07. 

 

Ukoliko među ponuđenim poslovima niste pronašli onaj 'po svojoj mjeri', provjerite kompletnu poslovnu ponudu u kategoriji'Posao i partnerstva' i pronađite posao koji tražite. Sretno u tom naumu.

 

Oglasnik.hr

Petak, 12.07.2019.