KFC, Kamp Šimuni, Apetit City Restaurant & Bar traže nove radne snage!

KFC, Kamp Šimuni, Apetit City Restaurant & Bar traže nove radne snage!

Za sve koji traže posao u turizmu i ugostiteljstvu, na portalu posao.hr mogu pronaći bogatu ponudu poslova. I ovaj tjedan donosimo TOP 10 poslova iz turizma i ugositeljstva u Hrvatskoj i inozemstvu

Apetit City Restaurant & Bar u potrazi je za novim radnim snagama: kuhar (m/ž) i konobar (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Prijave su otvorene do 31.1. Za poslove je potrebno dvogodišnje do petogodišnje iskustvo, komunikativnost, ljubaznost, usmjerenost na gosta te je poželjno znanje engleskog jezika. Nude se topli obroci, rad u dinamičnom i poticajnom okruženju, edukacije i obuka te kolektivni ljetni godišnji odmor od tri tjedna u kolovozu. Aplicirajte.

Kamp Šimuni traži nove radne snage: recepcionar/ informator (m/ž), šanker/ barmen (m/ž), pomoćni konobar (m/ž), konobar (m/ž), kuhar (m/ž), pizza majstor (m/ž), pomoćni radnik u kuhinji (m/ž), pomoćni kuhar (m/ž) i slastičar (m/ž). Prijave su otvorene do 31.1. Poslodavac traži vedre, komunikativne, marljive osobe, koje su sposobne raditi u timu i imaju relevantnog radnog iskustva. Za poslove je obavezno poznavanje stranog jezika. Prijavite se na željeni posao putem linka.

Silverhand za potrebe klijenta zapošljava na pozicijama: sobar (m/ž) i recepcionar (m/ž) u Njemačkoj te kuhar (m/ž) u Nizozemskoj. Prijavite se najkasnije do 31.1.  Poslodavac nudi atraktivnu plaću, organizaciju smještaja, doprinose i poreze, mogućnost prekovremenog rada i profesionalnog razvoja. Traže se komunikativno znanje engleskog jezika, iskustvo i vozačka dozvola B kategorije. Aplicirajte.

Agencija Workforce Ljudski Potencijali za potrebe klijenta zapošljava na pozicijama samostalni kuhar (m/ž), konobar (m/ž) i pomoćni kuhar (m/ž) u Zagrebu. Rad se odvija u sklopu benzinske postaje. Potrebni su volja za radom, brzina, prilagodljivost, a nudi se mogućnost napredovanja i razvoja. Provjerite detalje i aplicirajte na željeni posao na linku.

Caffe bar Rubikon traži nove radne snage na poziciji konobar (m/ž). Rad se odvija u Zagrebu, na terminalu Črnomerec. Rok prijave je 29.1.Prijavite se putem linka.

Hotel Štacija zapošljava noćnog recepcionara (m/ž) i konobara (m/ž) u Kaštel Lukšiću. Potrebno je obavezno znanje engleskog jezika u govoru i pismu, poželjno (ne i nužno) prethodno iskustvo rada, pristojnost, komunikativnost i želja za timskim radom. Prijavite se ovdje.

Boutique Hotel Marco Polo u potrazi je za noćnim čuvarom/ recepcionarom (m/ž). Mjesto rada je Gradac, Makarska rivijera. Prijaviti se možete najkasnije do 24.1. Opis posla je nadziranje unutar hotela, i okružje hotela - posebno plažni dio ispred hotela, paziti na red i mir u noćnim satima, prijenos prtljage do sobe, ispomoć pri prijevozu gostiju, pri parkiranju. Uvjeti su odgovornost, pouzdanost sa izraženim osjećajem za brigu i očuvanje vrijednosti u objektu i njegovu okruženju, poštivanje i održavanje reda i mira u noćnim satima, vozački ispit B kategorije i obvezno poznavanje engleskog jezika. Aplicirajte.

Tomljenović d.o.o. traži kuhara (m/ž), pomoćnog kuhara (m/ž) i pizza majstora (m/ž). Mjesto rada je Karlobag. Nudi se plaća do 15.000 kuna. Osigurani su stan i hrana. Na natječaj se mogu prijaviti i djelatnici iz inozemstva. Natječaj je otvoren do popune, stoga aplicirajte što prije.

J.& G.Đ. d.o.o. zapošljava konobara (m/ž) u Splitu u malom restoranu u centru grada. Traži se odlično znanje engleskog jezika i iskustvo u ugositeljstvu. Prijave su otvorene do 1.2. Prijavite se na linku.

KFC zapošljava na poziciji djelatnik u restoranu brze prehrane (m/ž). Prijavite se najkasnije do 22.1. Mjesto rada je City Centar One East u Zagrebu. Poslodavac nuci dva slobodna dana u tjednu, fleksibilno radno vrijeme, adekvatan praktični i online trening, bonus, pozitivno okruženje i individualne radionice za profesionalni razvoj. Prijavite se putem linka.

Za dodatne poslove kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr. 

Petak, 17.01.2020.