HOLDING ZAPOŠLJAVA! Traži se više od 130 radnika: Evo koja su radna mjesta otvorena i kako možete aplicirati

HOLDING ZAPOŠLJAVA! Traži se više od 130 radnika: Evo koja su radna mjesta otvorena i kako možete aplicirati

Zagrebački Holding objavio je otvorene pozicije, njih više od 130. Donosimo popis svih aktualnih natječaja.

Asfalter ll u podružnici Zagrebačke ceste. opisu posla stoji da radnik ugrađuje sve vrste valjanog asfalta za popravak oštećenja te rad na ugradnji asfalta uz finišer na većim presvlačenjima, a za ovaj se posao traži 17 izvršitelja.

Također, traži se i autolimar I u podružnici Zagrebačke ceste, a riječ je o obavljanju složenih poslova ravnanja i zamjene autolimarije, popravaka i zamjene podizača stakla, brava, ispušnih uređaja, hladnjaka za vodu i ulje, rezervoara goriva i unutarnje opreme kabine, obavlja poslove zamjene svih vrsta auto stakala. Za ovaj se posao traži jedna osoba.

Zapošljava se i 43 radnika za poziciju Cestar ll u podružnici Zagrebačke ceste. Riječ je o poslu na krpanju asfaltnog kolnika i postavljanju asfaltnog zastora, rad na uređenju bankina i cestovnog pojasa, kao i na popravcima trupa ceste i cestovnih objekata, postavljanje i obnavljanje cestovne signalizacije, obavljanje poslova na pripremi, čišćenju snijega i posipavanju u zimskim uvjetima, radi na radovima sanacije klizišta, navode iz Grada.

Iz Holdinga su objavili i da traže tri cestara – predradnika u podružnici Zagrebačke ceste. Kako navode, radno mjesto, u dogovoru s pretpostavljenim rukovoditeljem, obuhvaća organiziranje i kontroliranje radova na održavanju prometnica, postavljanje i obnavljanje signalizacije na cestama, rad na radovima sanacije klizišta, obavljanje poslova na čišćenju snijega i posipavanju u zimskim uvjetima, rad na popravcima trupa ceste i objektima.

Cijeli članak pročitajte na zagreb.info

Ponedjeljak, 31.10.2022. / D.L.M., zagreb.info