Diplomirani inženjer prehrambene tehnologije, smjer prehrambeno inženjerstvo

Farmacija, biotehnologija, kemija, državna služba i uprava, poljoprivreda...

Pristup potpunim informacijama o životopisu omogućen je samo prijavljenim poslodavcima!
Kliknite OVDJE za registraciju ili se prijavite.

Radno iskustvo:

Université d'Avignon et des Pays de Vaucluse, Avignon, Francuska
Gostujući istraživač

Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu, Zagreb
Asistent

Školovanje:

Eureka centar, škola stranih jezika, Zagreb

Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Sveučilište u Zagrebu, Zagreb

Znanja i vještine:

Obrazovne funkcije
Razina znanja: odlično, godina iskustva: 6

Organiziranje srtručnih i znanstvenih skupova i kongresa
Razina znanja: odlično, godina iskustva: 5

Postupci estrakcije bioaktivnih biljnih spojeva (ultrazvučna, mikrovalna i konvencionalna ekstrakcija...
Razina znanja: vrlo dobro, godina iskustva: 6

Rad s laboratorijskim i pilot uređajima za procesiranje hrane (sigma mješalica, granulator, tabletirka...
Razina znanja: odlično, godina iskustva: 6

Razvoj prehrambenih proizvoda (konditorski proizvodi i čajne mješavine)
Razina znanja: odlično, godina iskustva: 6

Spektrofotometrijska analiza bioaktivnih spojeva (polifenoli, metilksantini, pigmenti) i određivanje...
Razina znanja: vrlo dobro, godina iskustva: 6

Sudjelovanje u znanstvenim i razvojnim projektima
Razina znanja: odlično, godina iskustva: 6

Tekućinska kromatografija visoke djelotvornosti (HPLC)
Razina znanja: dobro, godina iskustva: 6

Oglasnik grupacija:
posao.hr oglasnik.hr auti.hr edukacija.hr
Pomozite poboljšati Posao.hr Pošaljite nam svoje komentare