NESREĆE NA POSLU

Tajnica slučajno šefu odgrizla penis, talijanski par zaglavio u zahodu

Nesreće na radu sastavni su dio skoro svakog radnog mjesta. Neka radna mjesta su više riskantna, neka manje, a ponekad je teško razlučiti je li riječ o nesreći na radu ili neče drugom. Donosimo vam dva bizarna slučaja, a vi sami odlučite.

Prvi slučaj: tajnica slučano odgrizla šefu penis
Tridesetogodišnja tajnica iz jedne singapurske tvrtke oralno je zadovoljavala svog šefa, kad je na njihov parkirani automobil u kojem su se nalazili naletio kombi, a od siline udarca tajnica je nesretnom šefu odgrizla penis.



Tu priči nije kraj. Cijeli slučaj promatrao je privatni detektiv kojeg je unajmila šefova supruga, sumnjajući da je suprug vara.

Detektiv je opisao da se parkirani automobil počeo jako tresti, a taman kad se detektiv spremao fotografirati ih, na automobil je naletio kombi. U tom trenutku žena je glasno zavrištala, a usta su joj bila oblivena krvlju. Detektiv je odmah pozvao hitnu pomoć koja je nesretnog muškarca odvezla u bolnicu, a pratila ga je ljubavnica koja je sačuvala komadić odgrizenog penisa koji su mu kirurzi morali zašiti.

Drugi slučaj: talijanski par zaglavio na zahodu
Druga priča dolazi nam iz Italije gdje se par preljubnika (zaštitar i prodavačica u trgovini odjećom), iskrao se u zahod tijekom radnog vremena kako bi se poseksali. Problem je nastao kad je ona dobila kontrakciju vaginalnih mišića i preljubnici su ostali zaglavljeni.

Gole ljubavnike našao je njezin bijesni suprug koji je čekao da joj završi smjena u trgovini odjeće.

Posljedice: njega je žena izbacila iz kuće, a dobio je i otkaz zbog seksanja tijekom radnog vremena. Ona je ipak nešto bolje prošla - ostala je bez supruga, ali je zadržala posao jer se istragom ustanovilo da je u vrijeme seksa njezina smjena bila gotova.

Petak, 08.05.2009. / tportal.hr / 24sata.hr