Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 11.02.2019. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Volonter (m/ž)

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Rijeka
Rok prijave:
11.02.2019.

ESN Rijeka traži nove članove!

Riječki ogranak volonterske organizacije Erasmus Student Network (ESN) u potrazi je za novim članovima.

ESN je najveća studentska organizacija u Europi s više od 15 000 članova koji kroz 528 lokalnih sekcija raspoređenih u 40 država pomažu više od 180 000 studenata. Vodeći se principom „studenti pomažu studentima“, radi na promicanju programa studentske mobilnosti i međukulturalne razmjene.

ESN Hrvatska, kao dio ESN mreže, ima svoje ogranke u šest hrvatskih gradova – Zagrebu, Osijeku, Zadru, Splitu, Dubrovniku i Rijeci, koja je otvorila prijavnicu za članstvo.
Pozicije za koje su otvorene prijave su:

Buddy (mentor), osoba koja je prvi kontakt Erasmus studentima prije i pri dolasku u Rijeku. Buddy pomaže pri smještaju, administrativnim obvezama studenta, prilagođavanju u novom gradu i drugim problemima s kojima se Erasmus student može susresti.

Odnosi s javnošću, unutar kojih se nalaze pozicije grafičkog dizajnera, fotografa, osobe zadužene za društvene medije i odnose s medijima, tim je medijskih entuzijasta koji osiguravaju da se 'dobar glas' pročuje daleko, od Erasmus studenata do naših lokalaca.
Budući da ESN Rijeka redovito organizira događaje različitih tematika – od zabavnih preko edukativnih i kulturnih do putovanja, potrebno je proširivanje tima za organiziranje evenata i putovanja, a kako bi eventi bili kvalitetno provedeni, dobro organiziranje budžeta je od velike važnosti, čemu će pridonijeti financijski savjetnik.

Ako se priključe, studenti dobivaju priliku za:
- Putovanja u druge države;
- Prijatelje koji možda postanu i poslovni suradnici;
- Praksu rada u udruzi;
- CV koji više nije samo običan papir;
- Praksu učenja stranih jezika;
- Edukaciju o neprofitnim organizacijama, ali i edukaciju koja se može koristiti u struci;
- Prijatelje u drugim gradovima Hrvatske i Europe.

Biti dijelom ovakve organizacije velika je prilika ne samo za obogaćivanje životopisa, već i za osobni napredak što se tiče tolerancije, uključivosti, multikulturalnosti i internacionalnosti. Imajući na umu da je Erasmus Student Network Hrvatska dva puta proglašena najboljom ESN zemljom u Europi, ovakva se prilika ne propušta.




Moguće je prijaviti se putem ove prijavnice.

Detaljnije informacije o ESN-u Rijeka pronađite na mrežnoj stranici ili na stranici Facebooka.