Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 10.07.2015. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Voditelj projekta - Specijalist u osiguranjima (m/ž)

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Zagreb
Rok prijave:
10.07.2015.

O poslu

Opis radnog mjesta:
Vodeća smo regionalna Internet trgovina sa širinom i kvalitetom ponude koja će zadovoljiti svakoga, te uslugom koja pruža vrhunsko iskustvo kupnje i sigurnosti našim kupcima. Naša je misija korisnicima omogućiti da u eKupi Internet trgovini pronađu sve što im je potrebno u svakodnevnom životu, stoga širimo svoje poslovanje.

Ako ste željni novih izazova, spremni na rušenje barijera, i želite biti dio tima koji stvara trendove i pomiče granice, javite nam se, kao:

VODITELJ PROJEKTA – SPECIJALIST U OSIGURANJIMA (m/ž)
Zagreb

Radili biste na razvoju sustava za elektronsku prodaju osiguranja što uključuje formiranje načina rada u području prodaje osiguranja, definiranje postupaka i procedura, suradnju s IT razvojem u kontekstu izgleda i funkcionalnosti portala u tom segmentu, pregovaranje komercijalnih uvjeta s osiguravajućim društvima, izradu ponuda i prodaju pravnim i fizičkim osobama, kreiranje prodajnih akcija kao i upravljanje sadržajima u ciljanoj komunikaciji prema postojećim i potencijalnim kupcima (newsletteri, socijalne mreže i slično). To podrazumijeva i praćenje tržišta i prodajnih aktivnosti, kao i dogovaranje promotivnih aktivnosti s našim dobavljačima.
Vrsta posla:
stalni radni odnos
Županija:

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:
Što očekujemo od Vas?
• Posjedovanje HANFA certifikata
• Najmanje 3 godine iskustva u prodaji osiguranja
• Proaktivnost, samostalnost i odgovorni pristup poslu
• Razvijene prodajne vještine i poznavanje tržišta
• Strukturiranost i posvećenost ostvarenju rezultata

Nudimo Vam priliku sudjelovanja u razvoju novog tržišnog koncepta, a samim time i priliku za daljnji razvoj i usavršavanje. Vaš uspjeh je ograničen isključivo Vašom sposobnošću, kapacitetom i ustrajnošću.

Ukoliko ste se prepoznali u prethodno navedenome te želite postati dio našeg uspješnog tima, preostaje vam još samo da se prijavite do 10. srpnja 2015. g. putem linka za Prijavu.
Potrebno radno iskustvo:
tri godine