Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 01.10.2014. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Voditelj prodaje oglasnog prostora / Administrator (m/ž)

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Hrvatska
Rok prijave:
01.10.2014.

O poslu

Opis radnog mjesta:
Središnji hrvatski studentski portal nudi ti priliku da stekneš radno iskustvo prije završetka fakulteta i tako izbjegneš gužve na burzi!

ŠTO ŽELIMO OD TEBE?

VODITELJ PRODAJE OGLASNOG PROSTORA:
Uključuje pronalaženje novih klijenata, pripremu i analizu ponuda, izradu prezentacija, pregovore s potencijalnim poslovnim partnerima i održavanje kontakta s postojećim te izradu prijedloga i sklapanje ugovora s budućim klijentima.

Osobine potrebne za ovo radno mjesto: izražene komunikacijske, pregovaračke i prodajne vještine, preciznost, pouzdanost, fleksibilnost, energičnost, pozitivnost, samoinicijativnost i samostalnost u radu. Istovremeno ćemo ti omogućiti da savladaš sve vjetšine potrebne za rad uz mentorstvo trenutnog voditelja prodaje.

ADMINISTRATORI:
Posao uključuje unošenje novih i provjeru postojećih materijala u bazi podataka, redovito provjeravanje i ažuriranje podataka o studentskim institucijama, konstantno pretraživanje stranice portala i detektiranje grešaka te kontrolu oglasa. Ako si pedantan i vješt u pretraživanju, detektiranju i rješavanju problema, pridruži nam se!
Posebne pogodnosti:
ŠTO TI NUDIMO?

VODITELJ PRODAJE OGLASNOG PROSTORA: mogućnost savladavanja vještina i usvajanja znanja potrebnih za rad u prodaji koja je danas neizostavan dio svakog posla. Upravo je zbog toga velika potražnja za prodajnim agentima na tržištu rada, no za konkuriranje ostalim kandidatima nužno je imati određene vještine i kompetencije, a prethodno iskustvo rada u prodaji nenadmašiva je prednost. Upravo to možeš steći kao voditelj prodaje oglasnog prostora Studentskog.hr gdje će te iskusni voditelj prodaje uvesti u rad i pomoći ti pri izvršavanju radnih zadataka. Budući da ovo mjesto uključuje komunikaciju s većim tvrtkama u Hrvatskoj, jamčimo ti da ćeš steći nove poslovne kontakte koji ti mogu pomoći pri kasnijem zaposlenju.

SVIMA
- nagrade za iznimni učinak i rad
- izvrsnu referencu u životopisu kao i hvalevrijedne preporuke voditelja projekta
- fleksibilne radne uvjete: rad od kuće, fleksibilno radno vrijeme koje sam biraš sukladno vlastitim obavezama i planovima
- mogućnost napretka na više pozicije unutar portala
- poticanje inicijative: potičemo svaku ideju, prijedlog i kritiku pod motom „Svaki prijedlog je dobrodošao!“ Voditelji projekta osim odgovornosti i pouzdanosti, najviše cijene inicijativu suradnika, odnosno predlaganje i realizaciju vlastitih ideja, bilo u vidu novih projekata i radnih zadataka, bilo kao proširenje postojećih planova i ideja.
- rad u ugodnoj, opuštenoj, poticajnoj i kreativnoj okolini
- stjecanje novih poznanstava i prijateljstava te poslovnih kontakata koji mogu pomoći pri kasnijem zaposlenju
Vrsta posla:
volontiranje
Županija:
Sve županije

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:
Ako si zainteresiran za radno mjesto voditelja prodaje oglasnog prostora ili administratora, pošalji molbu i životopis na [email protected] do 1.10.2014.