Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 02.06.2020. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Stručni suradnik/ica u prodaji i marketingu

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Tisno
Rok prijave:
02.06.2020.
Plaća:
796 € neto  (Kalkulator plaće)

O poslu

Opis radnog mjesta:
Olivia Green Camping je mali privatni eko kamp u Tisnom, kapaciteta oko 350 osoba. Naš dinamičan tim traži otvorenu i pozitivnu osobu koja će, zajedno s nama, profesionalno i angažirano doprinijeti maksimalnom zadovoljstvu gostiju.

Opis radnog mjesta:

Osmišljavanje, razvoj i (pro)vođenje kreativnih kampanja, pronalaženje, pregovaranje i suradnja s domaćim i stranim turističkim agencijama te ostalim partnerima, poznavanje, vođenje i rad u online rezervacijskim sustavima, timski rad i suradnja sa ostalim odjelima unutar kampa, komunikacija s klijentima.

Puno radno vrijeme

Radno mjesto zahtjeva menadžerska znanja i vještine
Posebne pogodnosti:
Osiguran smještaj unutar kampa, zajednički prostor dijeljen s jednom osobom, vlastita spavaća soba, 2 obroka dnevno. Mogućnost rada na daljinu.
Vrsta posla:
stalni radni odnos, rad na određeno vrijeme

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:
Aktivno znanje engleskog jezika, odlično poznavanje rada na računalu, poznavanje rezervacijskih sustava i društvenih mreža, komunikacijske, prezentacijske, pregovaračke i prodajne vještine, proaktivni pristup u vođenju i optimizaciji prodaje te komunikaciji s klijentima, odlične organizacijske i vještine upravljanja vremenom s dovoljnom fleksibilnošću za prepoznavanje i postavljanje prioriteta. Poznavanje drugog stranog jezika je prednost.

Idealni kanditat za ovu poziciju je vrlo komunikativna i visoko motivirana osoba, koja može kvalitetno raditi u sinergiji s ostalim članovima sales & marketing tima, ali i drugih odjela unutar našeg kampa te ima visoku dozu samostalnosti i preuzimanja inicijative za svoj rad i krajnje rezultate.

Osoba s vrhunskim komunikacijskim, prezentacijskim te pregovaračkim i prodajnim vještinama, proaktivni pristup u vođenju i optimizaciji prodaje te komunikaciji s klijentima, odlične organizacijske i vještine upravljanja vremenom s dovoljnom fleksibilnošću za prepoznavanje i postavljanje prioriteta.

Molimo prijavite se putem donje Brze prijave.
Minimalna stručna sprema:
Fakultet
Strani jezik:
engleski (izvrsno)
Vozačka dozvola:
B
Poznavanje rada na računalu:
napredno
Potrebno radno iskustvo:
dvije godine