Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 15.07.2015. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Skladišni radnik (m/ž)

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Zagreb, Sesvete
Rok prijave:
15.07.2015.

O poslu

Opis radnog mjesta:
Na tržištu logistike pristupamo pružanjem cjelovite logističke usluge, 3PL logistikom ( third-party logistic ), uslugama skladištenja, skladišne manipulacije, dostave i distribucije robe kao i povratne logistike te međunarodnim transportom i otpremništvom. Pružamo individualna rješenja za klijenta, pratimo nove tehnologije i kontinuirano optimiziramo procese, a dodatna prednost su nam fleksibilnost i brzina reakcija, kao i iskusni logistički kadar. Zadovoljstvo zaposlenika i klijenata cilj je svih naših operativnih planova. Smatrate se predanom i dinamičnom osobom, voljni ste učiti i prihvatiti nove izazove? Vrijeme je da preskočite ograde, zaobiđete barijere i pridružite se najboljima na putu do uspjeha!

Skladišni radnik ( m/ž) – više izvršitelja
O Mjesto rada: Zagreb- Sesvete
O Početak rada: od 15.07.2015.
O Vrsta zaposlenja: puno radno vrijeme, smjenski rad, na određeno vrijeme zbog sezonskog povećanja opsega posla. Mogućnost i duljeg zaposlenja na osnovu postignutih rezultata
O Opis poslova
a) Skladišni radnik – komisioner
Slaganje robe prema nalozima, a uz pomoć ručnog terminala.
b) Skladišni radnik – pakiranje robe
Pakiranje i označavanje narudžbi kupaca u transportne kutije
Vrsta posla:
stalni radni odnos, rad na određeno vrijeme

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:
O Uvjeti:
a) SSS; minimalno 1 godine iskustva u skladištu i procesima skladišne manipulacije te će u daljnji proces selekcije biti pozvani isključivo kandidati koji zadovoljavaju ove uvjete
b) NKV; poželjno radno iskustvo u skladištu ili na sličnim poslovima.
O Poželjno: Vozačka dozvola B kategorije, motiviranost i sistematiziranost, kao i pozitivan stav, osnovna informatička pismenost, dozvola i iskustvo za rad sa skladišnim strojevima ( regalni i komisioni viličari )
O Idealan kandidat svojim pristupom i radnim navikama uspješno izvršava radne zadatke i aktivno sudjeluje u svim procesima. Širi optimizam i pozitivnu energiju. Odgovoran je i iskren u radnoj sredini. Samopouzdan i dinamičan. Tolerantna osoba koja poštuje kolege. Stalno unapređuje svoja znanja.

O Nudimo Vam mogućnost napredovanja, kontinuiranog usavršavanja i praćenja Vašeg razvoja; rad sa stručnim i dinamičnim timom; zaštitu Vašeg dostojanstva i svih ljudskih i radnih prava. Vašu proaktivnost prepoznajemo i nagrađujemo!

Još uvijek Vas zanima ovaj posao?
Svoju molbu i životopis pošaljite nam do 15.07.2015.g. POŠTOM na sljedeću adresu:
Integralog d.o.o., Koledovčina 1, 10000 Zagreb – „ZA NATJEČAJ“ i na mail adresu
[email protected]

U daljnji proces selekcije u kojem ćemo testirati vaša znanja i sposobnosti pozvat ćemo isključivo kandidate koji zadovoljavaju sve tražene uvjete!
Minimalna stručna sprema:
Srednja škola
Vozačka dozvola:
B
Poznavanje rada na računalu:
osnovno
Potrebno radno iskustvo:
jedna godina