Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 23.09.2016. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Sindikalni predstavnik (m/ž)

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
mjesto prebivališta
Rok prijave:
23.09.2016.

O poslu

Opis radnog mjesta:
Traže se odgovorne, samostalne, informatički pismene, savjesne osobe za brigu o unapređenju radničkih prava putem djelovanja Sindikata Realnog Sektora Hrvatske- SRSH.

Preuzimanje brige o komunikaciji na dodijeljenom području, tjedni izvještaj o postignutim aktivnostima i aktivna uloga u povećanju broja članova Sindikata, te iniciranje osnivanja i korespodencija Sindikalnih podružnica prema naputku i logističkoj pomoći središnjice.

Traže se Sindikalani predstavnici na područjima; grada Zagreba-4 izvršitelja, Zagrebačka županija-3 izvršitelja, Krapinsko-Zagorska županija-3 izvršitelja, Varaždinska županija- 2 izvršitelja, Međimurska županija- 2 izvršitelja, Karlovačka županija-2 izvršitelja.

Posao je honoraran i ne uključuje zasnivanje Ugovora o radu, uz iznimne rezultate, moguće je naknadno i zaposlenje, visina honorara ovisna je o uloženom trudu i postignutom rezultatu predstavljenih ciljeva po naosob.
Posebne pogodnosti:
Fleksibilno radno vrijeme na području prebivališta, uz povremenu (dvomjesečnu) potrebu dolaska u Zagreb na sastanak u trajanju 3 sata, uz refundaciju troškova putovanja u visini cijene javnog prijevoza.
Neograničenu zaradu u situacijama vrhunskih rezultata te ispunjavanja zadanih ciljeva.
Naknadnu mogućnost zasnivanjaradnog odnosa uz preduvjet postignutih rezultata.
Vrsta posla:
honorarni posao / freelance

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:
Traže se odgovorne, samostalne, informatički pismene osobe sa minimalno završenom SSS spremom.

Nisu potrebna posebna znanja i vještine kandidata, kao niti korištenje i ulaganje vlastitih sredstava za rad, poželjno je iskustvo u socijalno-društvenim granama i/ili prodaji te marketingu.
Minimalna stručna sprema:
Srednja škola
Poznavanje rada na računalu:
osnovno