Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 31.01.2018. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Senior konzultant / Psiholog (m/ž)

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Zagreb
Rok prijave:
31.01.2018.


HILL International je internacionalna tvrtka za savjetovanje u području ljudskih potencijala, specijalizirana za traženje i selekciju kadrova. Kroz 50 podružnica u 30 zemalja surađujemo s vodećim internacionalnim i lokalnim kompanijama. Svojim klijentima u Hrvatskoj već 20 godina pružamo visokokvalitetne usluge i na tržištu smo prepoznati kao pouzdan partner organizacijama iz raznih područja djelatnosti. Proširujemo svoj tim i tražimo novog suradnika na radnom mjestu:


Senior konzultant / Psiholog (m/ž)



Završili ste fakultet psihologije i imate višegodišnje iskustvo u području ljudskih potencijala na poslovima traženja i selekcije kandidata te aktivno znanje engleskog jezika.

Vaši zadaci će uključivati samostalno vođenje projekata traženja i selekcije kandidata za klijente, vodeće internacionalne i lokalne kompanije. Nakon identificiranja njihovih potreba i utvrđivanja opisa posla, predlagati ćete i implementirati odgovarajuće metode traženja i selekcije s ciljem prezentiranja najboljih kandidata s tržišta. Provodit ćete intervjue i evaluacije kandidata uz pomoć psihologijskih instrumenata. Također, vodit ćete i druge projekte u okviru usluga koje HILL nudi. Osim toga, u suradnji s menadžmentom sudjelovati ćete u implementaciji novih usluga te aktivno pratiti promjene na tržištu rada.

Odgovornoj, pouzdanoj i komunikativnoj osobi izvrsnih organizacijskih vještina te timski orijentiranoj nudimo poticajno i ugodno radno okruženje te mogućnost osobnog i profesionalnog napretka u okviru internacionalne tvrtke.

Mislite li da ste prava osoba za nas, molimo Vas da svoju prijavu i životopis na engleskom jeziku pošaljete na adresu:

HILL International - Zagreb d.o.o. za posredovanje pri zapošljavanju
Draškovićeva 40, 10 000 Zagreb, tel: 01/481 06 60
e-mail: [email protected]
Rok prijave: do popunjenja radnog mjesta

HILL - Zagreb d.o.o. za posredovanje pri zapošljavanju ima dozvolu MRSS za obavljanje djelatnosti posredovanja pri zapošljavanju klasa UP/I-102-02/09-04/18, ur.br. 526-08-02-03/2-09-9.