HILL International je tvrtka za savjetovanje u području ljudskih potencijala, specijalizirana za traženje i selekciju kadrova. Kroz 50 podružnica u 30 zemalja surađujemo s vodećim internacionalnim i lokalnim kompanijama. Svojim klijentima u Hrvatskoj već 20 godina pružamo visokokvalitetne usluge. Za ured u Zagrebu tražimo osobu za radno mjesto:


Psiholog - Konzultant (m/ž)Tražimo osobu za završenim fakultetom psihologije i minimalno godinu dana iskustva u području ljudskih potencijala, može i tijekom studiranja, poželjno na poslovima selekcije kandidata te aktivnim znanjem engleskog jezika.

Glavni zadaci na ovom radnom mjestu uključivat će rad na projektima traženja i selekcije kandidata, provođenje intervjua i evaluacija, kontakte s klijentima i kandidatima te praćenje trendova na tržištu rada.

Odgovornoj, pouzdanoj i komunikativnoj osobi izvrsnih organizacijskih vještina te timski orijentiranoj nudimo mogućnost osobnog i profesionalnog napretka u okruženju internacionalne tvrtke.

Mislite li da ste prava osoba za nas, molimo Vas da svoju prijavu i životopis na engleskom jeziku pošaljete na adresu:

HILL International - Zagreb d.o.o. za posredovanje pri zapošljavanju
Draškovićeva 40, 10 000 Zagreb, tel: 01/481 06 60
e-mail: prijava.hill@hill-croatia.hr
Rok prijave: do popunjenja radnog mjesta

HILL - Zagreb d.o.o. za posredovanje pri zapošljavanju ima dozvolu MRSS za obavljanje djelatnosti posredovanja pri zapošljavanju klasa UP/I-102-02/09-04/18, ur.br. 526-08-02-03/2-09-9.

Brza prijava
Oglasnik grupacija:
posao.hr oglasnik.hr auti.hr oglasnikpopusti.hr edukacija.hr
Pomozite poboljšati Posao.hr Pošaljite nam svoje komentare