Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 09.06.2014. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Profesor / Student engleskog jezika - izvorni govornik engleskog jezika (m/ž)

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Dubrovnik
Rok prijave:
09.06.2014.

O poslu

Opis radnog mjesta:
Helen Doron English je međunarodno priznati sustav učenja engleskog jezika koji postoji od 1985.godine te se provodi u više od 30 zemalja diljem svijeta. U Hrvatskoj uspješno poslujemo od 2009. godine na 17 lokacija. Centar u Dubrovniku upravo je u procesu otvaranja te će s radom započeti paralelno sa školskom godinom 2013/2014.

Naša metoda rada zasniva se na stvaranju pozitivnog i zabavnog okruženja u kojem djeca jednostavno, brzo i lako usvajaju engleski jezik po istim principima po kojima su usvajali i svoj materinji jezik. Upravo nam takav pristup omogućava rad s djecom već od 3 mjeseca pa do 19 godina starosti. Uči se u malim grupama (od 4 do 8 djece) te isključivo na engleskom jeziku, bez prevođenja, kako bi se djecu od početka poticalo na aktivnost i govor. Učimo uz pomoć vrlo kvalitetnih materijala i stimuliramo dječji razvoj kroz poticanje svih osjetila. Kroz ponavljanje, zabavne i poučne aktivnosti na satu, pjesmice te redovito slušanje CD-a i gledanje crtića na DVD-u kod kuće, potičemo dječju prirodnu sposobnost učenja, razvijamo njihovo samopouzdanje i ljubav prema engleskom jeziku.

Web stranica: www.helendoron.hr
Facebook stranica: Helen Doron Early English Croatia: http://www.facebook.com/pages/Helen-Doron-Early-English-Croatia/251753531508169?fref=ts
Helen Doron reklamni video: http://www.youtube.com/watch?v=VvJHu7x-vvk

Tražimo studente/profesore engleskog jezika ili izvorne govornike engleskog jezika s dobrim znanjem hrvatskog za popunjavanje 2 otvorena radna mjesta za posao učitelja/ice prema našoj jedinstvenoj Helen Doron English metodi.

U našoj školi engleski uče djeca i tinejdžeri već od 3 mjeseca pa do 19 godina starosti, a obzirom da radimo na izuzetno aktivan i djeci zabavan način, tražimo energične, komunikativne, otvorene, vesele i kreativne osobe koje prije svega uživaju u radu s malom djecom te su spremne usavršavati se i učiti.
Posebne pogodnosti:
Kao Helen Doron Teacher Vi ćete:
- biti dio internacionalne mreže učitelja,
- dobiti mogućnost usavršavanja svojih učiteljskih vještina pohađanjem naših specijaliziranih Helen Doron treninga i seminara,
- primati podršku putem naše godišnje konferencije, sastanaka učitelja, web portala i foruma,
- raditi dinamičan i zanimljiv posao prema metodi koja je višestruko korisna za razvoj djece.
Vrsta posla:
rad na određeno vrijeme, honorarni posao / freelance, student servis

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:
Odlično vladanje engleskim jezikom je nužno, a poželjne su i osnovne umjetničke vještine i znanja, dar pjevanja te poznavanje rada na računalu.

Molimo sve kandidate da se prije prijave za posao upoznaju s našom metodom putem naše web stranice te Facebook stranice Helen Doron Early English Croatia.

Prijave šaljite isključivo putem mojposao.net linka za prijavu.

Razmatrati ćemo samo potpune prijave koje trebaju sadržavati:
- molbu/motivacijsko pismo na hrvatskom i engleskom jeziku,
- životopis/CV na hrvatskom i engleskom jeziku.

Ukoliko nam Vaši podaci i iskustvo budu interesantni, biti ćete pozvani na intervju te testiranje.
Minimalna stručna sprema:
Viša škola
Strani jezik:
engleski
Poznavanje rada na računalu:
dobro