Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 12.04.2018. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Prodavač (m/ž)

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Virovitica
Rok prijave:
12.04.2018.

Prima grupa je najveći poslovni sustav proizvodnje i prodaje namještaja u regiji, s deset operativnih kompanija u četiri države. Na tržištu Republike Hrvatske, naš maloprodajni lanac salona namještaja broji 55 prodajna mjesta, dok ih je u Makedoniji osam. U čak sedam tvornica u Hrvatskoj i inozemstvu proizvodimo namještaj za cjelokupno opremanje doma, apartmana, vikendica, hotela i poslovnih prostora te zapošljavamo više od 1.600 djelatnika svih profila i područja stručnosti. Strateški fokus Prima grupe je razvoj usmjeren ka povećanju tržišnog udjela u prodaji i proizvodnji namještaja, kako na domaćem, tako i na inozemnom tržištu. S ciljem osnaživanja tima, tražimo kompetentne i stručne osobe usmjerene ka ostvarivanju rezultata, sklone timskoj suradnji te spremne na usvajanje novih znanja i vještina, zainteresirane za radno mjesto:

PRODAVAČ (M/Ž)

Mjesto rada: Virovitica

ZADACI I ODGOVORNOSTI:


PROFESIONALNA ISKUSTVA I ZNANJA:


OSOBNI PROFIL:


NUDIMO:


RADNO VRIJEME:


Motivacijsko pismo s pripadajućim životopisom možete nam poslati (s punim povjerenjem u poštivanje tajnosti podataka) do 12.04.2018., putem linka za Brzu prijavu.

Kandidate odabrane za daljnji proces selekcije obavijestit ćemo u kratkom roku o sljedećim koracima. Svim ostalim kandidatima zahvaljujemo se na interesu za Prima grupu te ih pozivamo da prate naše natječaje.