Prima grupa je najveći hrvatski lanac maloprodaje namještaja (52 maloprodajnih mjesta u Hrvatskoj, 5 u Makedoniji) te jedan od najvećih hrvatskih proizvođača namještaja (8 tvornica namještaja u Hrvatskoj i inozemstvu). Strategija PRIMA grupe je razvoj usmjeren na povećanje tržišnog udjela u prodaji i proizvodnji namještaja kako na domaćem, tako i na inozemnom tržištu. Kako bi tvrtka mogla postati liderom na turbulentnom tržištu namještaja, traži ambiciozne i motivirane osobe koje teže izazovima, te su spremne raditi u poticajnoj, ali i zahtjevnoj radnoj okolini. U ovom trenutku nedostaju nam kvalitetna, stručna i marljiva osoba za poziciju:

PRODAVAČ / DOSTAVLJAČ (m/ž)

Mjesto rada: Požega
Rad na pola radnog vremena

ZADACI I ODGOVORNOSTI:


PROFESIONALNA ISKUSTVA I ZNANJA:


OSOBNI PROFIL:


Svoje nam ponude sa životopisom možete poslati, s punim povjerenjem uz poštivanje tajnosti podataka do 26.09.2016. putem linka za Brzu prijavu.

Odabrane kandidate za daljnji proces selekcije najprikladnijeg člana za naš tim, obavijestiti ćemo u kratkom roku o slijedećim koracima.

Svim ostalim kandidatima zahvaljujemo se na interesu za Prima Grupu te želimo istaknuti da ćemo zadržati pristigle prijave u evidenciji za eventualne buduće potrebe za zapošljavanjem na radnom mjestu koje bi odgovaralo kvalifikacijama i interesu zainteresiranih kandidata.

Brza prijava
Oglasnik grupacija:
posao.hr oglasnik.hr auti.hr oglasnikpopusti.hr edukacija.hr
Pomozite poboljšati Posao.hr Pošaljite nam svoje komentare