Naš klijent je internacionalna tvrtka, proizvođač građevinskog materijala s tradicijom dugom preko 100 godina. Nude inovativne proizvode s naglaskom na tehničke zahtjeve i brigu o okolišu. Razvojem novih proizvoda i poboljšanjem postojećih pomažu svojim klijentima postići željene rezultate te žele proširiti svoj tim s osobom na poziciji:


Prodajni predstavnik (m/ž)
Za boje i glet maseNa ovom radnom mjestu biti ćete odgovorni za uspostavljanje i održavanje kontakata s trgovcima građevinskog materijala te izvođačima radova na području cijele Hrvatske. Održavat ćete edukativne seminare o primjeni proizvoda te na samim gradilištima savjetovati izvođače radova o njihovom korištenju, osim toga ćete zaprimat i rješavati eventualne reklamacije. Osiguravanje kvalitetnog skladištenja robe u trgovačkim kućama, adekvatno isticanje marketinškog materijala također su dio Vaših odgovornost kao i briga o naplati.

Od Vas očekujemo iskustvo u radu s građevinskim bojama te odlične prezentacijske i prodajne vještine. S obzirom da ste na ovom radnom mjestu redovito na terenu nužno je da ste aktivan vozač i spremni na putovanja. Poznavanje njemačkog jezika predstavlja prednost za ovo radno mjesto.

Osim fiksnih primanja i pripadajućih bonusa na raspolaganju Vam je službeni automobil te ćete Vaše znanje kontinuirano nadograđivati redovitim edukacijama. Ako ste zainteresirani biti dio internacionalne kompanije te se prepoznajete u opisu ovog radnog mjesta pošaljite nam svoj životopis na:

HILL International - Zagreb d.o.o. za posredovanje pri zapošljavanju
Draškovićeva 40, 10 000 Zagreb, tel: 01/481 06 60
e-mail: prijava.hill@hill-croatia.hr
Rok prijave: do popunjenja radnog mjesta

HILL - Zagreb d.o.o. za posredovanje pri zapošljavanju ima dozvolu MRSS za obavljanje djelatnosti posredovanja pri zapošljavanju klasa UP/I-102-02/09-04/18, ur.br. 526-08-02-03/2-09-9.

Brza prijava
Oglasnik grupacija:
posao.hr oglasnik.hr auti.hr edukacija.hr
Pomozite poboljšati Posao.hr Pošaljite nam svoje komentare