Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 15.09.2014. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Prodajni predstavnik (m/ž)

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
prema mjestu stanovanja
Rok prijave:
15.09.2014.

O poslu

Opis radnog mjesta:
Portal za grupnu kupovnu Carobnjak.eu nastao je iz ideje da čaroliju velikih grupnih popusta unese u male gradove koje ostali portali za grupne popuste preskaču. Prvu godinu napravili smo testiranje i orijentirali se isključivo na grad Sisak. Odaziv i partnera i kupaca bio je odličan te iz tog razloga ove godine planiramo pokriti i ostale manje gradove diljem lijepe naše.

Tražimo prodajne predstavnike za gradove: Slavnoski brod, Karlovac, Varaždin, Šibenik, Vinkovci, Dubrovnik, Bjelovar, Vukovar, Koprivnica, Solin, Zaprešić, Požega. Plan nam je da u svakom gradu imamo jednog ili dvoje pouzdanih prodajnih predstavnika koji bi vodili brigu o partnerima iz svog grada. Ako smatrate da ste osoba za nas, u tom slučaju ste u mogućnosti:

1) Smisliti kakve bi ponude bile odlične za vaše sugrađane ovisno o ponudi djelatnosti u vašem gradu.
2) Osobno ili telefonski kontaktirati tvrtke koje obavljaju te djelatnosti i prezentirati im ideju za ovakav oblik marketinga te dogovoriti ponudu
3) Opisati ponudu na jasan i zanimljiv (pomalo i šaljiv) način te istu poslati nama elektronskom poštom

Dalje se o ponudi brinemo mi i rješavamo sve tehničke detalje te pojedinosti oko kupovine i ostale komunikacije s tvrtkama partnerima.
Posebne pogodnosti:
Svjesni smo koliko je važno u ovom poslu imati kvalitetne prodajne predstavnike i iz tog razloga svoje prodajne predstavnike plaćamo s 50% od ukupne zarade koje donesu ponude koje oni dogovore. Molimo da se na oglas jave samo ozbiljne osobe jer nam nije u cilju imati puno prodajnih predstavnika već jednog ili dvoje po svakom gradu koji bi bili u stalnom kontaktu s tvrtkama partnerima. Prijaviti se možete ovdje ili na [email protected]
Vrsta posla:
honorarni posao / freelance, student servis

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:
Tražimo samostalne, komunikativne i proaktivne osobe. Obavezno dobro poznavanje rada na računalu te posjedovanje računala s pristupom Internetu jer će se sva komunikacija obavljati putem Interneta.