Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 12.12.2016. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Pripravnik / Analitičar (m/ž) u Financijskim i tržišnim rizicima

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Zagreb
Rok prijave:
12.12.2016.

O poslu

Opis radnog mjesta:
Privredna banka Zagreb d.d. je društvo čija je vizija biti uzor i centar izvrsnosti u području financijskog poslovanja u Hrvatskoj. Mi prepoznajemo Vaš talent, pružamo vrhunske uvjete za profesionalni razvoj i želimo zajednički stvarati nove vrijednosti.
S ciljem održavanja kvalitete i pouzdanosti našeg poslovanja i osnaživanja unutarnjih snaga Privredne banke Zagreb d.d., tražimo analitične i proaktivne osobe zainteresirane za izazovni korak u karijeri na radnom mjestu:

Pripravnik/analitičar (m/ž) u Financijskim i tržišnim rizicima (mjesto rada Zagreb)

Radno mjesto pripravnika/analitičara u financijskim i tržišnim rizicima obuhvaća operativno sudjelovanje u procesu upravljanja tržišnim rizicima te razvoju i održavanju modela kvantifikacije tržišnih rizika. Konkretni radni zadaci uključuju dnevno mjerenje, praćenje i izvještavanje o izloženosti financijskih i tržišnim rizicima te razvoj i održavanje modela korištenih za procjenu navedenih rizika.
Vrsta posla:
stručno osposobljavanje
Županija:

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:
Uz sklonost timskom radu te sposobnost zadržavanja radne učinkovitosti u dinamičnom okruženju, uvjeti koje svi kandidati moraju zadovoljavati su sljedeći:
• VSS (PMF/matematički smjer; FER ili drugo srodno područje)
• poznavanje osnovnih proizvoda banke te procesa i sustava upravljanja financijskim i tržišnim rizicima je prednost
• odlično znanje engleskog jezika u govoru i pismu
• napredne vještine korištenja MS Office alata
• iskustvo rada u alatima SAS i VBA je prednost.

Uz istaknutu motiviranost te spremnost na kontinuirano usvajanje novih vještina i znanja, dodatne kompetencije koje idealni kandidat posjeduje:
• analitičke sposobnosti
• samostalnost u radu i predanost poslu
• inicijativu za unaprjeđenjem poslovnih aktivnosti
• visoku razinu pisane komunikacije te jasnoću i sažetost u izražavanju
• sigurnost i proaktivnost u nastupu.

Što nudimo?
Privredna banka Zagreb d.d. svojim djelatnicima nudi priliku za profesionalno usavršavanje i napredovanje kroz rad u dinamičnom okruženju i na izazovnim projektima. Pozicija unutar Upravljanja rizicima PBZ-a omogućava rad u međunarodnoj okolini, stjecanje visoko specijaliziranog stručnog iskustva kao i najnaprednijih znanja i vještina. Uz kontinuirani profesionalni razvoj, zaposlenicima su dostupni i tečajevi stranih jezika, interna korporativna akademija kao i brojni interni razvojni moduli. O mogućnostima razvoja i karijeri u PBZ grupi više možete pročitati i na našim korporativnim stranicama (http://www.pbz.hr/hr/posao-karijera-0).

Kako se prijaviti?
Uz životopis i ispunjen 'PBZ Prijavni upitnik' koji se u elektronskom obliku nalazi na korporativnim stranicama Banke (www.pbz.hr) svoj interes za otvoreno radno mjesto iskažite najkasnije do 12. prosinca 2016. godine isključivo putem Brze prijave.
Minimalna stručna sprema:
Fakultet
Strani jezik:
engleski
Poznavanje rada na računalu:
dobro