Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 20.03.2019. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

PHP developer (m/ž)

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Osijek
Rok prijave:
20.03.2019.

Zaposli se kao PHP developer u Inchoou!

Inchoo je tvrtka specijalizirana za izradu eCommerce rješenja. Najčešće su to online trgovine koje izrađujemo od početne faze planiranja pa sve do lansiranja i to primarno na Magento platformi. S našim klijentima nastojimo ostvariti dugoročan partnerski odnos te kontinuirano radimo na održavanju i stalnom nadograđivanju online trgovina u produkciji.

Do sada smo radili na više od 450 različitih projekata.s klijentima iz svih dijelova svijeta – trgovcima hokejaške opreme, džipova, fotografske opreme, opreme za trčanje itd. Često putujemo k njima, ali i oni nas znaju posjetiti.

Ovaj posao zahtijeva timski rad osoba različitih profila – dizajnera, developera, konzultanata i project managera. Trenutno brojimo 50-ak zaposlenika, od kojih su gotovo polovina backend (PHP) developeri.

PHP developer u Inchoou

Od PHP developera očekujemo da promišlja o arhitekturi i funkcionalnostima trgovine te o tome kako postići njen tehnički maksimum. U suradnji s timom i project managerima, odlučivat ćeš koji su zadaci prioritetni, gdje treba zapeti s klijentom i projektom, a gdje popustiti. Zajedno s timom ćeš pronalaziti nova rješenja za nove izazove!

S kim ćeš raditi?

U Inchoou su developerski timovi podijeljeni na frontend tim i nekoliko backend (PHP) developerskih timova. Sa svim timovima koordiniraju Project Manageri koji im pomažu lakše savladati zadatke, osigurati im dostatnu količinu posla te ih usmjeriti na daljnju edukaciju i napredovanje.

Osim njih, surađivat ćeš s timom konzultanata, marketingaša i dizajnera.

  • Prvi mjesec u Inchoou
  • Prije ulaska u produkcijski tim, a kako bi što bolje bio pripremljen za radno mjesto, naš tehnički edukator će s tobom proći internu edukaciju u trajanju od 5-7 tjedana. U edukaciji se stavlja naglasak na OOP i Magento. Od tebe će se u ovom vremenskom razdoblju očekivati da naučiš kako platforma radi, kako se prilagođava i nadograđuje. Osim toga, bit će ti pojašnjene specifičnosti u područjima komunikacije s klijentima, rada na projektima i procesa unutar tvrtke.
  • Prvih pola godine u Inchoou
  • Po ulasku u tim, upoznat ćeš se s projektima na kojima ćeš raditi te, uz pomoć tima, rješavati jednostavnije zadatke.
  • Prvih godinu dana u Inchoou
  • Nakon upoznavanja s projektima i savladavanja osnova rada u timu, uz pomoć tim lidera i ostatka tima napredovat ćeš prema samostalnom radu i vođenju projekata. Evaluacija tvog rada će se provoditi konstantno, a tvoj rad će, ovisno o napretku, biti nagrađen povišicama.

Koga bismo voljeli vidjeti kao novog PHP developera u Inchoou?

Mi ne tražimo diplomu, nego vrednujemo znanje, motiviranost i proaktivnost.

Kandidat bi trebao imati napredno poznavanje web developmenta, neovisno o programskom jeziku. Naravno, PHP je plus. Podrazumijeva se i poznavanje baza podataka, OOP-a, JavaScripta i HTML-a.

Ako u svom portfoliju nemaš službenih projekata i iskustva koji bi te reprezentativno prikazali, nakucaj nešto što pokazuje tvoje znanje.

U videu pogledaj što naš tehnički edukator očekuje od novozaposlenog PHP developera te koja su iskustva jednog junior i jednog senior PHP developera u Inchoou.

Broj otvorenih pozicija: više

Tip ugovora: na neodređeno

Mjesto rada: TC Super, Trg slobode 6, Osijek

Početak rada: po dogovoru

Kako se prijaviti i što očekivati nakon prijave?

1. Pošalji nam svoj životopis i primjere koda (preferirano na GitHubu) projekata na kojima si radio putem linka za prijavu najkasnije do 03.03.2019., do 23:59h

 

2. Od nas ćeš u narednih nekoliko dana dobiti obavijest da je tvoja prijava zaprimljena i tada započinje proces evaluacije

 

3. Povratno ćemo ti se javiti s osvrtom na prijavu i, ovisno o tome kakva je bila, možda te pozvati na razgovor u naš ured.

 

Ako želiš biti PHP (backend) developer, ali misliš da još nisi spreman i smatraš kako bi trebao još učiti, pripremili smo vodič za učenje PHP-a i zadatke za samoprovjeru. Prođi materijale, nakucaj nešto svoje i javi nam se; uvijek nam je drago vidjeti otvorenu prijavu za posao!

Za sva pitanja slobodno nam se obrati putem maila [email protected] ili telefonski, na broj 031/200-729.

Veselimo se vidjeti tvoju prijavu. Sretno!