Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 15.10.2014. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Oblasni radarski kontrolor (m/ž)

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Zagreb
Rok prijave:
15.10.2014.

O poslu

Opis radnog mjesta:
Hrvatska kontrola zračne plovidbe d.o.o.
Velika Gorica, Rudolfa Fizira 2

objavljuje

O G L A S

za izbor polaznika osposobljavanja za kontrolore zračnog prometa:

1. Oblasni radarski kontrolor (m/ž) - do 24 polaznika
Vrsta posla:
praksa
Županija:

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:
Uvjeti:
- sveučilišni preddiplomski studij iz područja zračnog prometa ili sveučilišni preddiplomski studij tehničke struke, ili gimnazija ili srednja škola tehničke struke,
- znanje engleskog jezika,
- zdravstvena sposobnost (kategorija 3).

Uz pisanu prijavu potrebno je priložiti:
- životopis,
- presliku svjedodžbe o završenom studiju ili presliku svjedodžbe srednje škole,
- uvjerenje o nepokretanju kaznenog postupka ne starije od šest mjeseci,
- dokaz o državljanstvu Republike Hrvatske ili države članice EU.

Kandidati koji nisu uspjeli završiti osposobljavanje za kontrolora zračnog prometa temeljem ranijih oglasa u bilo kojoj fazi (Initial Training i Unit Training), kao i kandidati koji su testirani u zadnje dvije godine, a nakon svibnja 2012. nisu zadovoljili na testovima u prva dva kruga selekcije (FEAST/DART), neće se uzimati u obzir.

Od kandidata se očekuje da posjeduju izvanredne kompetencije brzog i točnog donošenja odluka, izvanrednu sposobnost pamćenja, percepcije i pažnje, visoku razinu koncentracije i odličnog snalaženja u prostoru i vremenu, visoko razvijene komunikacijske vještine, samodisciplinu, dobru emocionalnu stabilnost i smirenost, socijalnu zrelost, visoku toleranciju na stres, sklonost timskom radu, te visoku motivaciju za zanimanje kontrolora zračnog prometa.

Kvalificirani kandidati uputit će se na liječnički pregled poradi utvrđivanja zdravstvene sposobnosti za kategoriju 3 zrakoplovnog osoblja.

S odabranim kandidatima sklopit će se ugovor o školovanju i ugovor o radu na neodređeno vrijeme, uz suspenzivni uvjet uspješno završenog osposobljavanja i stjecanja dozvole kontrolora zračnog prometa s ovlaštenjem/posebnom ovlasti oblasnog radarskog kontrolora zračnog prometa (ACS/RAD).

Odabrani kandidati uputit će se na inicijalno osposobljavanje kontrolora zračnog prometa (Basic i Rating Training). Odabrani kandidati koji su završili sveučilišni preddiplomski studij aeronautike, smjer kontrola letenja i imaju Svjedodžbu o završenom osnovnom osposobljavanju (Basic Training) uputit će se izravno na osposobljavanje za ovlaštenje (Rating Training). Troškove osposobljavanja snosit će HKZP.

Oglas je otvoren do zaključno 15.10.2014., a kandidati će se testirati po primitku određenog broja prijava. Očekivani početak inicijalnog osposobljavanja prve grupe odabranih kandidata je u siječnju 2015. Prijave na oglas podnose se na adresu:

HRVATSKA KONTROLA ZRAČNE PLOVIDBE d.o.o.
10 150 Zagreb - Zračna luka, p.p. 45

Nepotpune prijave neće se razmatrati.
Informacije: [email protected]
Napomena: Prvi krug testiranja kandidata čije prijave budu zaprimljene zaključno s 3.6.2014. i zadovoljavaju uvjete iz oglasa bit će organiziran tijekom lipnja 2014.

Testiranje kandidata čije prijave budu zaprimljene zaključno s 15.9.2014. i zadovoljavaju uvjete iz oglasa bit će organizirano tijekom listopada 2014.
Minimalna stručna sprema:
Fakultet
Strani jezik:
engleski
Poznavanje rada na računalu:
napredno