Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 25.04.2017. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

.NET Developer (m/ž)

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Zagreb
Rok prijave:
25.04.2017.

O poslu

Opis radnog mjesta:
„…posjedujem znanja i vještine, a ono što mi je potrebno su izazovi za napredovanje u razvoju softverskih rješenja korištenjem modernih tehnologija ( http://blog.king-ict.hr/matijacapan/king-ict-tehnoloski-radar-h1-2016 ) i prilika za dijeljenje znanja kako bih ostvario/ostvarila svoj puni potencijal…“

„…još da uz sve to imam mogućnost raditi u timovima gdje se podrazumijeva agilni pristup Scrum i Kanban…“

Kvalitetno radiš svoj posao i želiš napredovati na višu profesionalnu razinu? Želiš raditi na dinamičnim projektima, s najsuvremenijim tehnologijama? Voliš dijeliti s drugima iskustvo svojih dosadašnjih uspjeha? Uvijek nastojiš pronaći najbolje moguće rješenje za zadatak na kojem radiš? Svojim idejama i zamislima želiš utjecati na poboljšanje razvoja projekta i organizacije? Onda si osoba kakvu tražimo.

Nudimo ti priliku za uspjeh i profesionalni napredak u jednoj od vodećih hrvatskih IT tvrtki, mogućnost za učenje i razvoj vještina kroz sudjelovanje na velikim IT projektima, kao i redovito prisustvovanje stručnim konferencijama. KING ICT je moderna i dobro organizirana tvrtka, koja prati svjetske trendove brige za zaposlenike i organizacije radnog okruženja. Tvrtka je usmjerena prema okupljanju i zadržavanju kvalitetnih stručnjaka koji svojim radom, idejama i zamislima pridonose cjelokupnom razvoju organizacije. Ovdje možeš pokazati svoje sposobnosti, iskazivati i razmjenjivati svoja mišljenja s kolegama, učiti od vrhunskih stručnjaka, razvijati se i graditi svoju karijeru u IT svijetu.

Traži se:

.NET Developer/ica u Zagrebu
Vrsta posla:
stalni radni odnos
Županija:

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:
Potrebna znanja, vještine i kvalifikacije:
• minimalno 2 godine radnog iskustva s C#-om i .NET framework-om (ASP.NET WebForms)
• poznavanje rada s Microsoft SQL serverom
• poznavanje strukture podataka, algoritama i objektno orijentiranog razvoja aplikacija
• proaktivnost u pristupu poslu i sklonost timskom radu
• spremnost i želja za stalnim razvojem znanja i vještina
• odgovornost i profesionalnost u poslu

Nudimo:
• zaposlenje na neodređeno vrijeme
• primanja prema iskustvu, znanju i napretku
• klizno radno vrijeme
• rad na izazovnim projektima
• mogućnost za stručno usavršavanje i napredovanje
• odličnu, opuštenu radnu atmosferu
• radno mjesto izvan gradske vreve

Koristimo moderni source-control, team-build i testing rješenja, a zaposleni imaju pristup na ciljane konferencije u Hrvatskoj i inozemstvu… Više o nama i timu u kojem bi radio možeš saznati na našem blogu.

Susrest ćeš se s mnogim izazovima i morat ćeš koristiti stečeno iskustvo i znanje kako bi zadaci iz tvog područja bili uspješno riješeni. Istodobno ćeš sudjelovati na održavanju postojećih i razvoju novih kompleksnih domaćih i međunarodnih projekata za različite djelatnosti. Pored toga, radit ćeš na vrhunskoj opremi, u udobnom okruženju u organizaciji koja potiče i podržava timski rad, teži poboljšanju poslovnih i razvojnih procesa, a projektima pristupa stručno i sustavno.

Ako ti sve ovo zvuči privlačno, a istovremeno si proaktivna i visoko motivirana osoba, profesionalnim izazovima prilaziš s pozitivnim stavom, brzo učiš i spreman/na si za timski rad, pošalji nam svoju prijavu do 25.04.2017. i pruža ti se mogućnost da postaneš dio našeg tima.
Strani jezik:
engleski
Poznavanje rada na računalu:
napredno
Potrebno radno iskustvo:
dvije godine