Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 16.12.2016. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Logoped (m/ž)

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Sveti Ivan Zelina
Rok prijave:
16.12.2016.

O poslu

Opis radnog mjesta:
Na temelju članka 26. Zakona o predškolskom odgoju i obrazovanju ( NN10/97,107/07,94/13) i članka 50. Statuta Dječjeg vrtića Proljeće, članka 2. Pravilnika o izmjeni i dopuni Pravilnika o radu Dječjeg vrtića Proljeće, Upravno vijeće Dječjeg vrtića Proljeće je na svojoj 41. sjednici održanoj dana 02. prosinca 2016.g. donijelo Odluku o raspisivanju

NATJEČAJA
za popunu radnog mjesta:
logoped/inja (m/ž)

1 izvršitelj/ica na određeno vrijeme s punim radnim vremenom, radi zamjene logopedinje na rodiljnom dopustu
Vrsta posla:
rad na određeno vrijeme

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:
- ispunjava uvjete za logopeda prema odredbama Zakona o predškolskom odgoju i obrazovanju (čl. 24. i 25.) – NN, br. 10/97, 107/07 i 94/13 i Pravilnika o vrsti stručne spreme stručnih djelatnika te vrsti i stupnju stručne spreme ostalih djelatnika u dječjem vrtiću - NN, br. 133/97
- nema zapreka za zasnivanje radnog odnosa sukladno članku 25. Zakona o predškolskom odgoju i obrazovanju

Uz pisanu prijavu na natječaj (vlastoručno potpisanu) potrebno je priložiti sljedeće dokumente u izvorniku ili ovjerenoj preslici:
- dokaz o stečenoj stručnoj spremi
- dokaz o položenom stručnom ispitu ili dokaz o ispunjavanju uvjeta iz čl. 32. Pravilnika o načinu i uvjetima polaganja stručnog ispita odgojitelja i stručnih suradnika u dječjem vrtiću (NN, br. 133/97, 4/98)
- potvrdu iz elektroničke baze podataka Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje o dosadašnjem radnom iskustvu
- domovnica
- životopis
- dokaz o nepostojanju zapreka za zasnivanje radnog odnosa sukladno članku 25. Zakona o predškolskom odgoju i obrazovanju i to:
uvjerenje nadležnog suda da se protiv kandidata ne vodi kazneni postupak (ne starije od 30 dana od dana objave ovog natječaja)
- uvjerenje nadležnog suda da se protiv kandidata ne vodi prekršajni postupak (ne starije od 30 dana od dana objave ovog natječaja)
- uvjerenje/potvrdu nadležnog Centra za socijalnu skrb da kandidatu nije izrečena mjera za zaštitu dobrobiti djeteta ( ne starije od 30 dana od dana objave ovog natječaja), te
- pisanu izjavu kandidata (vlastoručno potpisanu) kojom pod materijalnom i kaznenom odgovornošću izjavljuje da za njegov prijem u radni odnos ne postoje zapreke iz članka 25. Zakona o predškolskom odgoju i obrazovanju

Na natječaj se, pod ravnopravnim uvjetima, imaju pravo javiti osobe oba spola.
S kandidatima koji ispunjavaju formalne uvjete iz ovog natječaja, obavit će se intervju.

Pisane prijave na natječaj s potrebnom dokumentacijom o ispunjavaju uvjeta natječaja podnose se u zatvorenoj omotnici u roku od osam dana od dana objave natječaja na adresu : Dječji vrtić Proljeće, Bocakova 7, 10380 Sveti Ivan Zelina s naznakom : „ za natječaj za izbor logopeda/inje na određeno vrijeme- ne otvarati“.

Nepotpune i nepravovremene zamolbe se neće razmatrati.
O rezultatima natječaja podnositelji prijava će biti obaviješteni u roku od 15 dana od dana donošenja Odluke.
Natječaj je objavljen na mrežnim stranicama i oglasnoj ploči HZZ-a te na mrežnim stranicama i oglasnoj ploči Dječjeg vrtića Proljeće Sveti Ivan Zelina dana 08. prosinca 2016.g.