Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 24.02.2017. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Kuhar (m/ž)

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Zagreb
Rok prijave:
24.02.2017.

O poslu

Opis radnog mjesta:
Kuhari (više izvršitelja):

za rad u novootvorenom bistrou u centru Zagreba od ožujka 2017.
Kreacija menija po konceptu lokala s težištem na riblji program.
Organizacija kuhinje u smislu svih protokola i procedura te uspostavljanje i koordinjiranje smjenskog rada kuhinje.

Kod pomoćnog kuhinjskog osoblja prenost polivalentnog profila (poznavanje slastičarskih / kulinarskih vještina)
Posebne pogodnosti:
Motivirajuć i izazovan rad u novom ugostiteljskom objektu u centru Zagreba.
Stabilne prihode i transparentnu radnu regulativu.
Prijava i ugovor na neodređeno s probnim rokom od 3 mjeseca.
Rast prihoda shodno rezultatima rada, reguliran isključivo kroz aneks ugovora.
Sigurno i stimulirajuće radno okruženje, stabilan voditeljski tim, timsku podršku, visok stupanj početnog povjerenja, preuzimanje odgovornosti; osobne i timske. Napredak shodan iskazanim karakteristikama (mogućnostima i odgovornostima).
Usavršavanje kulinarskih vještina.*
*Kod kandidata koji zadovolje naveden uvjete te iste i opravdaju kroz rad u kuhinji nudimo mogućnost dodatnog školovanja za daljnje stručno usavršavanje.
Vrsta posla:
stalni radni odnos
Županija:

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:
KUHARI
1. Kreativnost uparenu s primjenjivošću pri izradi jela
2. Staložena struktura osobnosti sa stabilnim moralnim i etičkim načelima te kućni odgoj i njegovu primjenu
3. Komunikativnost + samoinicijativa (kuhari / slastičari / pomoćno kuhinjsko osoblje)
4. Kreativnost + ambicija
5. Fleksibilnost + lojalnost (kuhari / slastičari / pomoćno osoblje)
6. Izražena ljubav prema kulinarstvu
7. Organiziranost i sistematiziranost kuharskog procesa
8. Sposobnost samostalnog vođenja kuhinje i tima kuhara/pomoćnog osoblja
9. Izrazita sposobnost rada u timu, s naglaskom na osobnu odgovornost (kuhari / slastičari / pomoćno osoblje)
10. Upoznatost i primjena svjetskih gastronomskih trendova kao i poznavanje tradicionalnih hrvatskih jela i sastojaka
11. Poželjan dodatak: lista vlastitih recepata
12. Odlično poznavanje vina
13. Iskustvo rada u struci
14. Opća kultura (kuhari / slastičari / pomoćno osoblje)
15. Poznavanje najmanje jednog svjetskog jezika (preferiran: engleski jezik)

Pri prijavi molimo navesti poziciju za koju se prijavljujete, te priložiti:
I Životopis (istinit, s fotografijom ne starijom od 6 mj.)
II Potvrda o stručnoj spremi
III Preporuka (u koliko istu ne posjedujete, navedite razlog)
IV Iznesite detaljan opis Vašeg željenog radnog mjesta kao i očekivanih ili traženih uvjeta kao i razloga za Vaš odabir
IV (b) Potvrda o nekažnjavanju, ne starija od 6 mj. (potrebna za drugi krug natječaja)
Minimalna stručna sprema:
Srednja škola
Potrebno radno iskustvo:
jedna godina