Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 31.07.2016. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Korporativni interni revizor (m/ž)

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Graz - Klagenfurt, Austrija / Ljubljana, Slovenija
Rok prijave:
31.07.2016.

O poslu

Opis radnog mjesta:
Nudi se jedinstvena prilika za obavljanje posla internog revizora (m/ž) u MEĐUNARODNOM INDUSTRIJSKOM KONCERNU S JASNIM CILJEM RASTA i izvrsnom pozicijom na tržištu. U toj funkciji bitno utječete na budući razvoj tvrtke, koji obilježuju TRAJNOST I CJELOVITOST, a pritom o tome izvještavate izravno upravu grupe.

Na tom sektorskom i međunarodnom ključnom položaju osiguravate uvođenje i dosljednu provedbu sustava unutarnje kontrole i standarda usklađenosti unutar grupe putem sistematičnog i metodičnog OCJENJIVANJA KOD KUĆE I U INOZEMSTVU. U tijesnoj suradnji s pravnom i financijskom službom i rukovodstvima međunarodnih kćerinskih tvrtki, vaš zadatak bit će i procjena te STALAN DALJNJI RAZVOJ PROCESA unutarnje kontrole te poticanje sprečavanja odstupanja pomoću vaših komunikacijskih vještina i PROFESIONALNE KOMPETENTNOSTI. U suprotnom slučaju osiguravat ćete provedbu i praćenje odgovarajućih korektivnih mjera. Priprema revizijskih izvještaja i izrada preporuka i savjeta za rukovodstvo i stručne službe također su dio vaših zadataka, koji uključuju POSLOVNA PUTOVANJA na područje srednje, istočne i jugoistočne Europe.
Vrsta posla:
stalni radni odnos
Županija:
Država:
Austrija, Slovenija

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:
Obraćamo se ponajprije diplomantima ekonomskih znanosti odnosno prava s VIŠEGODIŠNJIM RADNIM ISKUSTVOM u revizijskoj tvrtki ili odjelu za unutarnju reviziju u međunarodnoj tvrtki. Za ovo novo radno mjesto želimo proaktivnu, samosvjesnu i odgovornu osobu koja se ponaša analitički, usmjerenu na rezultate i kooperativnu. Osnovni je uvjet ZNANJE POSLOVNOG ENGLESKOG, a prednost imaju osobe sa znanjem njemačkog jezika.

Moguće su lokacije radnog mjesta u Austriji (Klagenfurt odnosno Graz) ili Sloveniji (Ljubljana). Ako vas zanima PRILIKA ZA KARIJERU U MEĐUNARODNO POZNATOJ TVRTKI, ako odgovarate navedenim zahtjevima i u ovoj prilici vidite izazov, molimo vas da nam pošaljete svoj životopis (na engleskom ili njemačkom jeziku) s navedenim referentnim brojem 16075 na adresu [email protected]
Minimalna stručna sprema:
Fakultet
Strani jezik:
engleski