Za našeg klijenta, uspješnu međunarodnu grupaciju s dugogodišnjom prisutnošću na hrvatskom tržištu, tražimo osobu za radno mjesto:


Komercijalist (m/ž)Vaše odgovornosti na ovom radnom mjestu uključuju osmišljavanje strategije za povećanje prodaje. Brinut ćete se o održavanju kvalitetnih odnosa s postojećim kupcima, naplati potraživanja te promovirati proizvod novim potencijalnim kupcima. Uz usku suradnju s odjelima marketinga i PR-a organizirat ćete izlaganja i promocije proizvoda na različitim događanjima.

Od Vas očekujemo visoku razinu profesionalnosti u radu a prednost će predstavljati dosadašnje iskustvo u vođenju prodajnih aktivnosti. Izražene komunikacijske vještine nužne su za ostvarivanje kvalitetnih odnosa s klijentima, kao i za koordinaciju sa suradnicima unutar tvrtke. Radno mjesto uključuje povremena poslovna putovanja zbog čega morate biti aktivan vozač.

Na ovom radnom mjestu imat ćete mogućnost usavršavanja kroz edukacije, a Vaši poslovni rezultati biti će adekvatno nagrađeni bonusom kao dodatak na fiksna primanja. S povećanjem opsega posla imat ćete i mogućnost zapošljavanja suradnika kako biste osigurali kvalitetno izvršavanje zadataka.

Ako ste ovu poziciju prepoznali kao zanimljivu svoju prijavu i životopis s punim povjerenjem pošaljite na adresu:

HILL International - Zagreb d.o.o. za posredovanje pri zapošljavanju
Draškovićeva 40, 10 000 Zagreb, tel: 01/481 06 60
e-mail: prijava.hill@hill-croatia.hr
Rok prijave: do popunjenja radnog mjesta

HILL - Zagreb d.o.o. za posredovanje pri zapošljavanju ima dozvolu MRSS za obavljanje djelatnosti posredovanja pri zapošljavanju klasa UP/I-102-02/09-04/18, ur.br. 526-08-02-03/2-09-9.

Brza prijava
Oglasnik grupacija:
posao.hr oglasnik.hr auti.hr oglasnikpopusti.hr edukacija.hr
Pomozite poboljšati Posao.hr Pošaljite nam svoje komentare