Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 31.08.2016. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Junior Consultant BI (arcplan/QlikView) (m/ž)

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Pojatno
Rok prijave:
31.08.2016.

O poslu

Opis radnog mjesta:
Mi smo proizvođač građevinskih materijala koji djeluje diljem Europe. Angažiran djelatnici, inovativni proizvodi i visoka kvaliteta ključni su čimbenici našeg uspjeha.

Za naš interni IT odjel koji djeluje na globalnoj razini tražimo pojačanje tima na području jugoistočne Europe u Pojatnom za radno mjesto:

JUNIOR CONSULTANT BI (arcplan/QlikView)

Glavne zadaće ovog radnog mjesta uključuju podršku u osmišljavanju i provedbi daljnjeg razvoja projekata izgradnje upravljačkih informacijskih sustava, upravljanje razvoj pohranjivanja podataka (MS SQL), kao i podršku za provođenje ažuriranja/ nadogradnji. Također, pružanje korisničke podrške kako bi se osiguralo nesmetano poslovanje, izradu tehničke i korisničke dokumentacije kao i odgovornost za testiranje sustava.
Vrsta posla:
stalni radni odnos

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:
Prvenstveno tražimo kandidata (m/ž) više-/visoke stručne spreme (Sveučilište/ Veleučilište- IT usmjerenja) s odrađenim pripravničkim stažom. U idealnom slučaju, Vi već imate iskustva s BI sustavima i MSSQL bazama podataka (SQL skripte pohranjene procesa).

Samostalnost i odgovornost u radu, dobro služenje njemačkim i engleskim jezikom u govoru i pismu, timski rad te posjedovanje komunikacijskih vještina bitni su preduvjeti za uspjeh na ovom radnom mjestu.

Ukoliko smo probudili Vaš interes i ukoliko tražite izazove s mogućnošću međunarodnog napredovanja, veselimo se vašoj prijavi. Napominjemo kako ćemo isključivo razmatrati prijave napisane na njemačkom ili engleskom jeziku.

Kontakt e-mail: [email protected]
Minimalna stručna sprema:
Viša škola
Poznavanje rada na računalu:
napredno