Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 01.10.2014. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Glasnogovornik/ca

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Hrvatska
Rok prijave:
01.10.2014.

O poslu

Opis radnog mjesta:
Središnji hrvatski studentski portal nudi ti priliku da stekneš radno iskustvo prije završetka fakulteta i tako izbjegneš gužve na burzi!

ŠTO ŽELIMO OD TEBE?

GLASNOGOVORNIK/CA:
voliš i želiš predstavljati naš projekt javnosti i smatraš da imaš izvrsne govorne i pisane komunikacijske vještine? To je sve što ti treba za ovo radno mjesto! :)
Posebne pogodnosti:
ŠTO TI NUDIMO?
- mogućnost da od iskusnih marketinških managera savladaš vještine osmišljavanja, provođenja i analize Facebook, Google AdWords, YouTube i drugih kampanja, kreiraš uspješan Newsletter te stekneš znanje o tome kako funkcioniraju društvene mreže
- mogućnost sudjelovanja u radionicama: rad u dCMS sučelju, osnove SEO optimizacije (iliti kako napisati članak koji će na google tražilici iskočiti među prvim rezultatima kad se traže pojmovi navedeni u članku), usavršavanje poznavanja pravopisnih i gramatičkih načela kroz pravopisne radionice, stjecanje komunikacijskih vještina kroz radionice (osnovne komunikacijske vještine, pisanje molbi i životopisa i sl.), stjecanje istraživačkih vještina (konstrukcija upitnika/ankete, statistička obrada podataka, pisanje znanstvenog izvještaja i sl.) i tako dalje i tako dalje.
- izvrsnu referencu u životopisu kao i hvalevrijedne preporuke voditelja projekta
- fleksibilne radne uvjete: rad od kuće, fleksibilno radno vrijeme koje sam biraš sukladno vlastitim obavezama i planovima
- mogućnost napretka na više pozicije unutar portala
- poticanje inicijative: potičemo svaku ideju, prijedlog i kritiku pod motom „Svaki prijedlog je dobrodošao!“ Voditelji projekta osim odgovornosti i pouzdanosti, najviše cijene inicijativu suradnika, odnosno predlaganje i realizaciju vlastitih ideja, bilo u vidu novih projekata i radnih zadataka, bilo kao proširenje postojećih planova i ideja.
- rad u ugodnoj, opuštenoj, poticajnoj i kreativnoj okolini
- stjecanje novih poznanstava i prijateljstava te poslovnih kontakata koji mogu pomoći pri kasnijem zaposlenju
Vrsta posla:
volontiranje
Županija:
Sve županije

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:
Ako si zainteresiran za posao u marketingu: glasnogovornik pošalji svoju molbu i životopis na [email protected] do 1.10.2014.