Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 09.03.2021. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Farmaceut (m/ž)

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Zagreb
Rok prijave:
09.03.2021.

"Kad sam upisala fakultet, nisam razmišljala o radu u ljekarni. No, nakon nekoliko godina studiranja i praktičnih iskustava, ljekarništvo se pokazalo kao izuzetno izazovan i dinamičan odabir.
U radu s ljudima ne postoje dva ista radna dana. Zadovoljstvo mog tima i naših pacijenata za mene je svakodnevna inspiracija.
Nakon samo nekoliko mjeseci rada u Ustanovi, preuzela sam novu ulogu voditeljice ljekarne i sudjelovala u pokretanju internog projekta s ciljem razvoja prodajnih vještina u ljekarništvu. Sudionica sam i razvojnoedukacijskog programa razvoja mladih talenata, koji uz usavršavanje komunikacijskih, prezentacijskih i rukovoditeljskih vještina, omogućuje dodatni uvid u poslovanje Ustanove i priliku za promišljanje o unaprjeđenju rada. S veseljem očekujem i ostale izazovne prilike u budućnosti.
Vjerujem da ljudi koji u svoj rad unose dio sebe, uz radne rezultate dobivaju i veliko osobno zadovoljstvo kao nagradu. Uz to što svakodnevno uživam u svom poslu, imam veliku sreću biti okružena inspirativnim ljudima, koji prepoznaju i cijene inicijativu."

Zdravstvena ustanova Ljekarne Prima Pharme je najveći ljekarnički lanac koji broji više od 70 ljekarničkih jedinica širom Hrvatske. Svoje postojanje temeljimo na najvišim standardima ljekarničke struke. Stalnim razvojem svojih znanja i vještina te međusobnom povezanošću nastojimo svakodnevno stvarati i nadograđivati sustav povjerenja s našim pacijentima.


Za naš tim tražimo:

FARMACEUT (M/Ž)

Zagreb

GLAVNE ODGOVORNOSTI:

  • Izdavanje lijekova na recept i bez recepta
  • Stručno savjetovanje pacijenata
  • Farmaceutska skrb

UVJETI:

  • VSS, magistar farmacije
  • Odobrenje za samostalni rad
  • Organizacijske i koordinacijske vještine
  • Motiviranost, odgovornost i predanost poslu
  • Proaktivnost i otvorenost prema novim izazovima
  • Komunikacijske vještine i sklonost timskom radu

Sve zainteresirane kandidate pozivamo da nam pošalju svoj životopis putem linka za prijavu najkasnije do 9. ožujka 2021.