Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 31.05.2012. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Direktor odjela financija i računovodstva (m/ž)

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Zagreb
Rok prijave:
31.05.2012.

O poslu

Opis radnog mjesta:
Naš klijent je dio međunarodne grupacije, vodećeg trgovačkog lanca koji posluje u tridesetak zemalja svijeta i zapošljava više od 100.000 ljudi. U Hrvatskoj se dokazao kao jedna od najuspješnijih tvrtki na tržištu te traži osobu za radno mjesto:

Direktor odjela financija i računovodstva (m/ž)
Vrsta posla:
stalni radni odnos
Županija:

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:
Tražimo osobu sa sveučilišnom diplomom iz ekonomije ili menadžmenta, poželjno smjer financija i računovodstva, iskustvom na sličnim pozicijama u trgovačkoj kompaniji te vrlo dobrim poznavanje engleskog jezika i MS Office-a i SAP FI/CO.

Osoba na ovom radnom mjestu će biti podrška lokalnom menadžmentu u procesima odlučivanja izradom pregleda svih računovodstvenih izvješća te osiguravanjem visokokvalitetnih informacija, analiza i preporuka.
Najvažniji zadaci će uključivati vođenje računovodstva u skladu s standardima i lokalnim poreznim propisima, konsolidaciju financijskih obveza među tvrtkama te upravljanje radnim kapitalom. Također, suradnja i usklađivanje poslovanja s unutarnjom i vanjskom revizijom, pouzdano planiranje gotovinskih tijekova te upravljanje tekućim financijskim ulaganjima bit će važan dio ovog posla.

Izrazite rukovodne, komunikacijske sposobnosti te jake strateške, analitičke i organizacijske vještine kao i duboko razumijevanje trgovačkog poslovanja te trendova na lokalnom tržištu potrebni su za uspješno obavljanje ovog posla.

Odabranom kandidatu nudimo poticajna primanja u dinamičnom okruženju poznate internacionalne kompanije.

Pozivamo sve zainteresirane kandidate da svoju prijavu i životopis na engleskom jeziku s punim povjerenjem pošalju kadrovskom savjetniku na adresu:

HILL International - Zagreb d.o.o. za posredovanje pri zapošljavanju
Draškovićeva 40, 10 000 Zagreb, tel: 01/481 06 60
e-mail: [email protected]
Rok prijave: do popunjenja radnog mjesta
Minimalna stručna sprema:
Fakultet
Strani jezik:
engleski
Poznavanje rada na računalu:
dobro