Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 20.12.2016. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Construction Manager / Voditelj građenja - dipl.ing.građ. (m/ž)

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Sjedište: Rijeka
Rok prijave:
20.12.2016.

O poslu

Opis radnog mjesta:
Construction Manager / Voditelj građenja (dipl.ing.građ.): obavlja poslove vođenja projekta i organizacije i vođenja građenja u ime investitora, izrađuje projektni zadatak i vodi postupak nabave i odabira izvođača, izrađuje terminski plan izvođenja radova i provedbe projekta, izrađuje tehnička rješenja za radove koji nisu, ili nisu dovoljno detaljno opisani u projektnoj dokumentaciji, daje upute izvođačima radova, vrši nadzor nad kvalitetom i dinamikom izvođenja radova, izdaje dnevne dozvole za rad sukladno internoj proceduri investitora, prati sukladnost sa pravilima zaštite na radu i vrši stalni nadzor nad primjenom sigurnosnih standarda investitora (BOS).
Posebne pogodnosti:
Osiguran smještaj, životni i putni troškovi.
Vrsta posla:
rad na određeno vrijeme
Država:
Europa, Bliski Istok, Azija, Afrika

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:
Dipl.ing.građ. sa najmanje 10 godina radnog iskustva u struci na većim projektima, od toga najmanje 5 godina iskustva na poslovima inženjera gradilišta (visokogradnja), najmanje 3 godine na poslovima vođenja projekta, poželjno iskustvo na industrijskim objektima. Potrebno izvrsno/vrlo dobro znanje engleskoj jezika te vrlo dobro znanje u radu sa CAD (ACad ili sl.), MS Word, Excel i MS Project softverom.Posjedovanje vozačke dozvole (B kat.)
Životopis mora biti na engleskom jeziku (ili engleskom i hrvatskom jeziku), sa detaljno opisanim obavljanim radnim zadacima i poslovima te nazivom i opisom građevina/projekata, kao i trajanjem pojedinog zadatka/projekta.
Od kandidata se očekuje spremnost na terenski rad i prilagodljivost novonastalim okolnostima tijekom trajanja projekta, vrlo dobre komunikacijske vještine i osobine dobrog organizatora i vođe tima.
Odabrani kandidati će biti podvrgnuti pismenom i usmenom testiranju znanja i vještina.
Zamolbe koje ne udovoljavaju traženim uvjetima znanja i kvalifikacijama neće biti uzete u obzir niti obrađene.

Kontakt e-mail: [email protected]
Minimalna stručna sprema:
Fakultet
Strani jezik:
engleski
Vozačka dozvola:
B
Poznavanje rada na računalu:
napredno
Potrebno radno iskustvo:
deset i više godina